A lányokat nem érdeklem

2010.10.11.
Még sose jártam egy lánnyal se, sőt az osztálytársaim jobban szeretnek nevetség tárgyává tenni, amin a lányok is röhögnek. A normálisabb közülük nem akar csúfolni, csak röhög ha röhögtetik. Az egyikük nagyon tetszik, de mint tudjuk a lányok "falkában" járnak és nem lehet eggyel beszélni, beleröhög a többi is. Hogyan szóljakneki h 4szem közt beszélnék és nem 48 szem közt.

Szakértőnk válasza a A lányokat nem érdeklem kérdésre

Kedves Levélíró!

Ne kell engedned, hogy csúfoljanak, ha ez neked kellemetlen! Legyél egy kicsit magabiztosabb, legyen több önbizalmad, ne menj bele olyan helyzetekbe, amikben nem tudod megvédeni magad. Egészen biztosan helyes, jó fej srác vagy, csak ezt a többiek még nem eléggé vették észre, mint ahogy talán te magad sem...

Próbálj beszélgetni a lánnyal, köszönj neki, mosolyogj rá, kérdezd meg, mi újság vele. Kérdezheted akár valami sulival kapcsolatos dologról is. Biztos sikerül találni olyan helyzetet, amikor egyedül van. Érezni fogod a reakcióján, hogy örül-e neked és attól függően közeledj hozzá vagy inkább mégse a továbbiakban. Az iskolán kívül is vannak lányok, olyanok, akik nem úgy ismernek, mint akit nevetség tárgyává szoktak tenni, biztosan ők is helyesek.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor