"Talán nem vagyok az esete?"

2010.10.05.
Kicsit fura szituációban találtam magam. Adott a helyzet, hogy van egy nálam 2 évvel fiatalabb lány, aki tetszik nekem. Az egy dolog, hogy kicsit nehezen tudom ezt kimutatni neki ( vagy bárki másnak), de Ő is egy fura figura (sztem pont emiatt tetszik). Nagyon élénk, és kicsit "páváskodó" lány, aki eddig csak 25-35 évesekkel járt (16 ÉVESEN!!!) vagy biszexekkel (nem vicc)...
Fura módon, olyan érzésem van, hogy nem vagyok neki eléggé felnőtt/férfi vagy fura/eltérő a többitől. Miközben meg Ő nem lehet nálam érettebb (sokkal). Álltalában ebben a korban nem ez szokott lenni.

Szakértőnk válasza a "Talán nem vagyok az esete?" kérdésre

Kedves Levélíró!

Valóban érdekes lehet számodra ez a helyzet így, hogy nem hasonlítasz azokhoz, akikkel eddig járt a lány. Szerintem érdemes lenne először inkább barátilag közeledned hozzá, hogy jobban megismerhessétek egymást és lehetősége legyen észrevenni, hogy milyen jó pasi vagy. Így megkímélheted magadat is az első ránézésre történő meggondolatlan esetleges elutasítástól és sokkal mélyebb kapcsolat kialakulására adsz lehetőséget. Ha kialakul köztetek valami, akkor már neked sem lesz annyira nehéz kimutatnod, hogy tetszik neked. Adj így neki lehetőséget a közeledéseddel, remélhetőleg ő is nyit majd feléd egy kicsit. Ha esetleg mégsem, akkor érdemes elgondolkodnod rajta, hogy valóban ő-e a neked való lány.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor