Fiú gondok

2010.08.27.
Csókolom!
2 hónapja járok a barátommal, de már nem bírom vele! :S Mielött elkezdtünk járni, a barátnőimmel voltam állandóan, buliztam, pasizni jártam, másokat szivadtunk...És hiányzik hogy velük legyek! Szabadságot akarok...De nem merek vele szakítani mert biztos megfogom bántani :S Eszembe jutott az is hogy csinálok valamit ami miatt ő szakít majd velem. 3 napig nem fürödtem, ugyanabba a ruhába jártam(ami ráadásul teljesen elüt a stílusomtól), nem mostam hajat 2 hétig, stb...Szóval ápolatlannak mutattam magam csak azért hogy lekoptasson...De nem sikerült :S megkérdeztem h nem zavarják-e ezek a dolgok és ezt mondta: "nem vagyok oda az ápolatlan lányokért, de ha rólad van szó akkor minden tetszik! Te úgy vagy jó ahogy vagy és örökké szeretni foglak!" Szóval...egy ilyen szöveg után végképp nem tudok véget vetni :S Mitcsináljak? Hogyan szakítsak?

Szakértőnk válasza a Fiú gondok kérdésre

Kedves Levélíró!

Olvasd csak végig, mit írtál nekem! Szerintem mielőtt bármit teszel, át kellene gondolnod, hogy mit is akarsz tulajdonképpen, szakítani vagy együtt maradni a barátoddal úgy, hogy szabadabbnak érezd magad és barátnőiddel is mászkálhass. Egy párkapcsolat akkor tud működni, ha mindkét fél jól érzi magát benne és olyan közel vannak egymáshoz testileg és lelkileg egyaránt, amennyire az nekik megfelel. Úgy veszem ki a leveledből, hogy neked pont a távolság kérdésével van gondod. Egyébként abba is belegondolhatnál, hogy vajon miről szóltak a próbálkozásaid, mintha valamit mondani akartál volna velük a barátodnak.

Azt javaslom, beszéljetek végre őszintén a kapcsolatotokról - miután átgondoltad, mit is szeretnél valójában - és mondd el neki, hogy mik a problémáid. Még mindig eldöntheted utána, hogy vele maradsz, kicsit megváltozott kapcsolatban (amennyiben partner ebben), nagyobb távolsággal, vagy szakítani szeretnél. Szakítani amúgy úgy legkönnyebb, ha elmondod neki, hogy szakítani akarsz, mert nem vagy így boldog és jobb lenne neked nélküle.

Üdv

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor