Nyaralás a fiúmmal

2010.08.14.
Kedves Szakértő!
Már elég sok levelet küldtem, de egyre se kaptam még választ :S
Az lenne a kérdésem hogy jóötlet elhívni a fiúmat egy családi nyaralásra? Szüleimtől mondhatni fél, és a szüleim meg féltenek engem mindentől...Nemtudom hogy kérdezzem meg a szüleimtől hogy eljöhet-e, és vajon eljönne a barátom? 1 napos nyaralás lenne Domboriba :P

Szakértőnk válasza a Nyaralás a fiúmmal kérdésre

Kedves Levélíró!

Minden kérdést megválaszolunk, ötletem sincs, hol tévedhettek el a válaszaid útközben, de remélem, ez a mostani eljut hozzád.

Nem írod, hogy milyen régóta vagytok együtt a barátoddal, mennyire ismerik egymást a szüleiddel, pedig ezek nem elhanyagolható kérdések. Az természetes, hogy szüleid féltenek, mint ahogy az is, hogy a barátod tart tőlük. Ezen a problémán sokat segíthet, ha kölcsönösen megismerik egymást, de lehet, hogy az ismerkedést nem egy családi nyaralással kellene kezdenetek, ha úgy érzed, hogy kellemetlen lenne a helyzet. Gondold végig nyugodtan, képzeld el, hogy hogyan alakulna a nap, ha a barátod is ott lenne. Elég stabil a kapcsolatotok ahhoz, hogy meg tudjatok küzdeni az esetleges zökkenőkkel? Azzal nem veszítesz semmit, ha megkérdezed a szüleidet is és a barátodat is külön-külön, aztán még mindig eldönthetitek közösen, hogy elérkezett-e az ideje annak, hogy a barátodat jobban bevond a családodba.

Üdv

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor