:)

2010.08.02.
Kedves Doktornő :)

Ismertető jelként ismét azt mondom , hogy én írtam régebb azt a nagyon hosszú mailt és én vagyok az a lány aki azzal a taggal ír msn-en és csak péntekenként látja őt :)
Változtak a dolgok doktornő és szerettem volna megosztaní önnel és persze mint mindig lenne pár kérdésem :)
Kiderült a fiúról hogy nagyon sokan nem bírják és rossz dolgok is kiderültek róla , viszont nem emiatt döntettem úgy hogy lemondok róla , hanem saját magam tapasztaltam dolgokat. . .nekem elegem lett abból hogy folyton csak azzal jön hogy még legyünk barátok meg nem tudom mi és hallottam olyan dolgokat róla hogy járt más lányokkal akiktől két méter távolságra ült mindig és mégcsak meg sem csókolta egyiket sem , amit furcsálok és nekem ez nem tetszene. .végülis eljutottunk arra a pontra hogy nem is írtunk egymásnak és a pénteki napon a barátnőm írt vele és finoman ,,becsomagolva,, kijelentette hogy valami nagyon elrontott nálam mert én egy másik taggal ,,édeskedek,, :D a fiú kiakadt eléggé de takarta és pénteken nem is köszönt nekem amit nem bántam mert úgy döntöttem nincs értelme az egész nyaramat egy ilyenre pazarólní. .ám az a vers amit írt amelyben szerepelt a ,,szeretlek,, szó azt is ,,baráti alapon,, írta :)) kicsi baj nincs vele:)) de mindegy. .
És most visszatérve arra a bizonyos másik tagra akivel a barátnőm szerint ,,édeskedtünk,,:p
Az a srác egy igazi ,,bad boy,, viszont hihetetlen humorérzékkel rendelkezik és minden megvan benne amit egy tagban keresek általában:)őt pár hete ismertem meg , ugyanis a legjobb barátnőm (akiről már írtam,hogy néha rosszindulatú. .)barátjának a legjobb barátja. .elég furcsa kis helyzet:p
szóval én neki régóta tetszettem külsőre de még nem ismert sem semmi. . aztán péntekenként ott elvoltunk egyfelé de én mindig tartottam a határt mert akkor még a másikkal írogattam meg ilyenek. . .viszont egyik pénteken nagyon összemelegedtünk és rengeteget beszélgettünk meg minden és hát több csók is volt. .ezután másnap négyen (a legjobb barátnőmmel és a barátjával,meg a taggal)elmentünk sétální és akkor kijelenthettük mindketten hogy járunk:)
szóval kb 2 hete együtt vagyunk és nagyon jól vagyunk,most pénteken is buliztunk és szombaton is. . nagyon jól elvagyunk így négyesbe,viszont kettesben is nagyon jó :)mellette nem unatkozom és boldog is vagyok :) és a barátnőm pasija az én barátom legjobb barátja és elmondta hogy a barátom azt mondta neki hogy nagyon tart hozzám :) és mikor jöttünk haza egy szombat esti buliból akkor azt mondta hogy szeret. .:) persze még úgy nem szerethet de ha így folytatjuk akkor igen :)
Doktornő én ez a fiú mellett igazán jól érzem magam:) a probléma csak az volt hogy bulikba szeret bepiálni elég jól . . viszont egyik hétvégéről a másikra elértem azt hogy hogy ne igyon annyira sokat. .amikor elötte volt a pia és mellette én akkor választás elé állítottam hogy vagy én vagy a pia és egyből letette a poharat és engem választott:)ez nagyon jól esett és nem csináltam nagy hisztit akkor sem amikor megvolt menve hanem figyelmesen végighallgattam az összes értelmetlen mondatát és még hozzá is füztem megjegyzéseket és egyetértettem vele:p ezt józanon nagyon értékelte:) és még az volt a nagy gond hogy nagyon féltékeny volt de amikor ő rosszul volt és ült mellettem és egyik barátja hívott engem egyet táncolni azt feletem hogy nem és mikor a barátja megkérdezde hogy miért nem , akkor én azt válaszoltam hogy azért mert a barátommal akarom tőlteni az egész estémet. . akkor olyan megelégedett képet vágot a barátom :p tetszett neki a válasz:) és mindig csók közbe nyitott szemmel volt,most viszont mindig becsukja és nem irányít és én sem hanem még a csók is nagyon harmónikus kivéve amikor megharapjuk egymást:Dolyankor egyik harciasabb mint a másik:))
Édesanyám is tudja hogy barátom van és ő is érzékelte hogy boldogabb vagyok :) én kezdem megváltoztatni a fiút a jó irányba:) de teljesen soha nem változtatnám meg , mert az egyéniségéhez tartozó dolgoktól nincs jogom megfosztani:)
még mielött feltenném a kérdésemet,megemlíteném hogy a barátnőm pasijánál voltunk és ott két szoba van. .mi voltunk egyikbe és a barátnőmék a másikba és a barátnőm lefeküdt a barátjával (mesélte) és azt gondoltam most kiderül hogy mit akar tőlem a barátom. .és azt hittem csak lefektetni akar de hozzám sem nyúlt egész végig csak csókolgatott meg ölelgetett és amig a barátnőmék ,,akcióztak,, addig mi elaludtunk ketten :D ekkor megbizonyosodtam arról hogy nem csak a lefektetés áll szándékába még akkor sem ha 4 nagyobb mint én :) amúgy ezt természetesen édesanyám tudja hiszen neki soha nem hazudnék:)
és most a kérdéseim: ön szerint is jó ötlet volt abba hagyni a másik taggal és inább a mostani barátommal lenni? ön szerint jól csinálom eddig a dolgokat és még mit tehetnék hogy tartson hozzám és ön szerint tart hozzám és kezd szeretni?:) én azthiszem kezdem szeretni vagy már szeretem. .nem tudom,de mikor nincs velem hiányzik és sokat gondolok rá,de nem akarom birtokolni:p csak jó lenne vele sokat lenni,de persze így is jó :) és az utolsó kérdésem hogy ön is ugy gondolja ahogy én,hogy nem kell vele lefeküdjek csak ha majd mindketten akarjuk és persze csak később,mármint ezzel úgysem kötném jobban magamhoz szerintem :) (én nem vagyok szűz és ő sem).
Nos ennyi és elnézés hogy ismét sokat írtam , de már megszokássá vált hogy ezügyben beszámolok önnek és kikérem a véleményét és persze mindig jól jönnek a hasznos tanácsai is :)válaszát már nagyon várom:) és ha történik valami akkor megírom önnek:) További szép napot:)

Szakértőnk válasza a :) kérdésre

Kedves Levélíró!

 

A helyzet az, hogy aki eddig válaszolt Önnek, ő most szabadságon van, én vagyok helyette. Remélem, nem nagy probléma. Ez azt jelenti viszont, hogy sajnos nem ismerem az előzményeket. Ettől függetlenül, levelét olvasva felmerült bennem néhány gondolat, melyeket megosztanék Önnel…

 

Először is, többször írja, hogy nagyon jól érzi magát a barátjával és boldog vele. Ez mindenképpen fontos egy kapcsolatban. Tegye fel magának azt a kérdést, hogy mik azok a legfontosabb érzések, melyeket Önben kivált ez a kapcsolat, melyeket a barátjától megkap.  Ez jó kiindulópont ahhoz, hogy tisztázódjon a fejében, hogy jól választott-e. Ha hozzáteszi, hogy mik azok, amiket a péntekenként látott tagtól kapott meg, még tisztábbá fog válni a kép. A lényeg, hogy mik azok a dolgok, melyekre Önnek egy kapcsolatban szüksége van és ezeket megkapja-e a barátjától, és persze ez fordítva is igaz, meg tudja-e adni neki mindazt, amire neki szüksége van.

 

Legyen kicsit több önbizalma azzal kapcsolatban, hogy a barátja Önt választja és Ön úgy kell neki, ahogy van, a hibáival együtt. Félelmeink, belső bizonytalanságunk hátterében gyakran tévhiteink állnak, melyek szerint nem vagyunk elég jók, nem felelünk meg másoknak úgy, ahogy vagyunk. Ezek az érzések gyakran olyan dolgokra ösztönöznek minket, melyekre igazából nem is vágyunk. Fontos, hogy figyeljen arra, hogy mi az, amit valóban szeretne és nem csak azért tesz meg, hogy a barátja jobban tartson Önhöz. Ilyen kérdés lehet az is akár, hogy lefeküdjön-e vele. A levelében már meg is válaszolta, miszerint akkor volna talán a legjobb, amikor mindketten biztosan érzik, hogy akarják és nem csak a helyzet alakult úgy.

 

Jól érzi, hogy óvatosan lehet csak próbálkozni tudatosan valaki megváltoztatásával, formálgatásával, hiszen könnyen előfordulhat, hogy falba ütközünk és esetleg pont azt érjük el vele, amit elkerülni igyekeztünk. Érdemes elgondolkodni rajta, hogy valóban ő-e az, akire igazán vágyunk, ha esetleg úgy tűnik, hogy túl sokat kellene formálgatni a másikon. Egy kapcsolatban a két fél mindenképpen hat egymásra, a két személyiség öntudatlanul is összecsiszolódik, alkalmazkodik egymáshoz és talán pont ezek azok a változások, melyek a leginkább előrébb viszik, erősítik a kapcsolatot és nem azok, melyekre tudatosan törekszünk.

 

Sok sikert kívánok!

 

Üdvözlettel: Pyreschitz Anna

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor