összejöjjek vele vagy nem??

2010.07.31.
14 éves vagyok és tetszik nekem egy 28 éves fiú.én is tetszek neki és most fogunk találkozni.összejöjjek vele??

Szakértőnk válasza a összejöjjek vele vagy nem?? kérdésre

Kedves Kérdező!

Azt javaslom, figyeld meg, milyen érzéseid vannak, amikor együtt vagyok, gondold végig, mik kavarognak a fejedben azon túl, hogy mennyire tetszik neked.

Ebben a korban még kicsit soknak tűnik ez a 14 év korkülönbség, biztos ezt te is érzed, de néhány év múlva, ez már nem tűnne olyan áthidalhatatlannak. Javaslom, gondold végig, hogy elsősorban miről szólhatna ez a kapcsolat. Mi az, amit adni tudnátok egymásnak? Milyen kapcsolatra vágysz jelenleg? Ő vajon milyen kapcsolatra vágyik? Ha ezeket a kérdéseket őszintén meg tudod válaszolni magadnak, kicsit talán közelebb kerülsz ahhoz a válaszhoz, amit keresel.

Mindenesetre hagyj időt magadnak a döntéshez. A fiúnak is meg kell értenie, hogy fiatal vagy még, nem várhatja tőled, hogy úgy viselkedj, mint egy 28 éves lány tenné. Mindenképpen azt javaslom, hogy ha úgy döntenél, hogy összejössz vele, hogy lassan haladjatok, adjatok időt magatoknak, hogy kialakuljon egy olyan kapcsolat, ami mindkettőtöknek megfelelő. Beszéljetek róla őszintén, hogy mi van vagy lehetne esetleg köztetek.

Üdvözlettel: Pyreschitz Anna

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor