Félek, hogy megcsal a barátom. Normális vagyok?

2009.07.17.
Egy hónapja vagyok együtt a barátommal és nagyon jól megvagyunk :) Minden téren :) De én nagyon félek hogy elveszítem :( Annyi csalódás ért már, hogy nem igazán tudok megbízni benne :( És nem csak benne hanem senkiben sem. Állandóan úgy érzem, hogy megcsal:(( Mit tegyek? Kérem segítsen!!! Destiny Girl

Szakértőnk válasza a Félek, hogy megcsal a barátom. Normális vagyok? kérdésre

Kedves Destiny Girl!

Egy hónapnyi együttlét alatt nemigen jutott elég időtök arra, hogy megbizonyosodjatok az érzéseitek mélységéről, az egymás iránti hűségről. A hosszabb távú kapcsolatokban elengedhetetlen a bizalom, enélkül minden egymás nélkül töltött percet a féltékenység szörnye emészt. Nem is tudom, hány éves lehetsz, hogy már nagyon sok csalódás ért?!

Minél inkább próbálod magadhoz láncolni a másik embert, az annál inkább menekül tőled. Azt hiszem, nem ártana az önbizalmadon dolgoznod egy kicsit. Számtalan jó írást találsz a honlapunkon, amelyből információt kaphatsz önértékelés növelésének lehetőségeiről. Ha magadban hiszel, nem okoz majd nehézséget a másik emberben sem bízni. A fantázianeved mindenesetre fura ellentmondásban áll a felvetett problémáddal :)

Üdvözöllek: Kertész Tímea

Kapcsolódó cikk


Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor