Mit tegyek?

2019.03.07.
Kedves Doktornő!
Nem sokára 15 éves leszek (lány), és csináltam egy hülyeséget régebben amit nagyon megbántam. Szüleim megtudták, igazából annyi volt hogy találkoztam egy fiúval, tudom nem kellett volna de már mindegy és meg is bántam! Nem történt semmi sem, még csak egy érintés sem csak beszélgettünk ( nem is kettesbe) . Tiltották mindig is a fiukat tőlünk (a 24 eves lany tesomra es ram gondolok most).
Azóta pokol lett az életem szinte..:(
Nem engednek nagyon sehova, semmilyen közösségi oldalam nem lehet. Iskolába is magantanulokent jarhatok. Én semmit se szeretnék csak lejàrni a barátaimmal ide a közelbe, pár órara! Mit tegyek?:( nagyon kétségbe vagyok esve, mert nagyon rossz nekem így. Es tudom az en hibak, de igy nagyon rossz, hogy a barataimmal sem mehetek sehova! Nem este szeretnék menni meg semmi ilyesmi.. legyen szives segitsen!:( elore is koszonom a valaszat! Szep napot!

Szakértőnk válasza a Mit tegyek? kérdésre

Kedves Levélíró! Jó volna, ha a szüleiddel tudnátok beszélni arról, hogy milyen nehéznek érzed most a helyzeted és hogy milyen kompromisszumokat tudnátok kötni. Ha egyedül ez nem megy, akkor megpróbálhatsz egy olyan felnőtthöz fordulni (családtag, tanár vagy barát), aki szót tudna érteni velük, hogy egyáltalán meg tudjátok egymást hallgatni. Megkérheted őket arra is, hogy mivel mostanában rossz a hangulatod, szeretnél egy pszichológussal beszélgetni (ő valószínűleg megpróbálná oldani köztetek a konfliktust).

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor