Miért vagyok ilyen esélytelen?

2017.06.08.
Elballagtam, vége a középiskolai éveknek, mégis azt érzem, mintha elpazarolt évek lennének ezek. 2 évvel ezelőtt egyre több barátomnak lett barátnője, ami akkor akkora változás volt, hogy többé nem kellettem. Azóta lettek új barátaim (fiúk is, lányok is), persze ők is mind párok, ami nem lenne baj, de miközben az egész suliban szinte mindenki megtalálta a párját, engem már az első randira híváskor elutasítottak a lányok. Pedig addig úgy tűnt, jól megvagyunk.
A középiskolai évek alatt semmi intim, vagy érzelmes dologban nem volt részem, hiszen még első randiig se jutottam el soha. És ezzel, hogy ez kiesett, úgy érzem, nincs lehetőség arra sem, hogy később továbbfejlődjek, és attól félek, örökre egy magányos farkas maradok.
Hallottam olyat, hogy sokan sok randin túl vannak, de sosem sikerült igazán jól. Olyat is, hogy valaki érzelmileg annyira éretlen, hogy csak a szexben van otthon, így csak alkalmi kapcsolatai vannak. De ha egy randit se érek, akkor az a totális esélytelenség, és soha semmilyen kapcsolat nem lehet.

Szakértőnk válasza a Miért vagyok ilyen esélytelen? kérdésre

Kedves Levélíró! Nem maradtál le semmiről, ami ezután nem történhet meg veled. Pont most fog kiszélesedni előtted a világ, egyre szélesebb körű kapcsolatrendszered lesz, ami megnöveli a lehetőségeidet. Érdemes lehet esetleg végig gondolni, hogy mi okozhatta a visszautasításokat és apróbb változtatásokat kitűzhetsz magad elé (nagyobb közösségi élet, aktívabb sport...stb.).

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor