Vajon ő mit érezhet?

2017.02.13.
Kedves szakértő!14 éves lány vagyok, és van egy fiú az életemben akivel 4 éve legjobb barátok vagyunk.Nem szerettünk egymásba, és mindenki irigyelte milyen közeli kapcsolatba vagyunk.Azután fél éve történt az, hogy elkezdtünk arról beszélgetni, hogy milyen lehet csókolózni.Azt mondta ő meg akar csókolni, viszont én azt mondtam neki, hogy én is őt, de nem vele akarok első alkalommal.Azután amikor legközelebb találkoztunk megcsókoltuk egymást.Kiderült, hogy ő régóta szerelmes belém, és én is küzdöttem ezzel az érzéssel.Mert nem tartottam helyesnek, hogy én szeretem őt ÚGY is.1 hónap szenvedés után beadtam a derekam.Nem kezdtünk el járni, mert féltünk a szüleink majd ellenzik.De titokban találkozgattunk, csókolóztunk, azt mondtuk egymásnak, hogy "szeretlek" és tulajdonképpen úgy csináltunk mint akik járnak.Amikor elkezdődött a suli szeptemberben minden megváltozott.Ő elkezdett kerülni és azt mondta nem biztos az érzéseiben.Sok mindent mondott, csak, hogy párat említsek:Nem akar elköteleződni, mert akkor nem hülyéskedhetne a többi lány barátunkkal, nem tudja mit érez stb. Ez ment októberig, addig lopva-lopva megcsókolt.És egyszer egy alkalommal azt mondta soha többé nem csókol meg, mert rájött nem szeret.Ezután hónapokig csak veszekedtünk és mindeféle hülyeséget a fejébe ültettek velem kapcsolatban.Hogy ki akarom sajátítani, hogy féltékeny vagyok a többi lány barátunkra stb. Igen, egy minimálisan féltékeny voltam, de nem annyira ahogy beállították.Már szinte annyi volt a barátságunknak amikor sikerült mindent lerendezni és minden helyre állt, sőt jobb kapcsolatunk is lett, mint volt.Ez történt január elején.Viszont gyanús volt, mert elkezdett újra utalgatni.3 hete ittaludt nálam és igen.Megcsókolt.Pedig azt mondta soha többé nem csókol meg, mert nem szeret.Azóta kétszer találkoztunk kettesben és mind a kétszer csókolóztunk.És a suliban is máshogyan viselkedik velem, kedveskedik, segít mindenben, a kedvemre akar tenni.Sőt, legutóbbi alkalommal amikor kettesben voltunk azt mondta szeret.Úgy mondta, hogy alig halljam, szerintem nem is akarta, hogy halljam.
Most akkor újra belémszeretett?Vagy eleve nem is szeretett ki belőlem csak nem biztos magában?Vagy mi itt a probléma?Azt fontos hozzátennem, hogy osztálytársak vagyunk.
Válaszát előre is köszönöm. :)

Szakértőnk válasza a Vajon ő mit érezhet? kérdésre

Kedves Kérdező! Nehéz megmondani mit érezhet, csak a Te leírásodat ismerve. Azt is vedd számításba, nem tudhatjuk Ő biztos-e az érzelmeiben. Semmit nem tehetsz, mint keresed a közös programokra az alkalmakat, minél többet beszélgessetek, és akkor lehetsz csak okosabb, és minden változhat is, bármilyen irányba.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor