Na most akkor mi is van?

2016.11.15.
Kedves Szakértő!
Most kezdtem a közép iskolát.
És van egy fiú.Tizenegyedikes.Ő tipikus az a fiú akiből nincs mégegy az életedben.Ő nem az a tipikus minden lány álma fiú.Ő el van a fura barátaival a fura kis világában.Szereti a rockot úgy ahogyan én is.
Ezzel a fiúval többször néztünk egymásra.És a haverjai furán viselkednek ha véletlen egy folyosóra kerülünk.És néztünk már egy csomószor egymásra.
Tudni kell hogy tud gitározni.A multkor fellépésre készültek és az aulába játszott.Szintén többször rám nézett.Aztán egyszer elkezdett játszani egy Arctic Monkeys számot halkan.Rajtam Arctic Monkeys-os póló volt.Itt is többször rám nézett.És sok ilyenünk van még.Egy a baj.Sose beszéltünk.Annyi lenne a kérdésem hogy ezeket én vehetem utalásnak vagy felejtem az egészet hogy talán tetszem neki?
Köszönöm válaszát.

Szakértőnk válasza a Na most akkor mi is van? kérdésre

Kedves Levélíró! Nehéz megítélni, hogy lehet-e utalásnak venni a történteket, mert a viselkedési reakciók másoknak mást jelenthetnek, illetve az értékelésüket befolyásolják saját érzelmeink. Mindenképpen az volna az ideális, ha valódi kommunikáció volna köztetek, megismerhetnétek egymást. Próbálj meg olyan helyzetet teremteni, ahol megszólíthatod valami hétköznapi dologgal kapcsolatban, utána már könnyebb a következő alkalommal "ismerősként" beszélgetést kezdeményezni mondjuk a közös zenei ízlésetek mentén.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor