nem tudom túltenni magam rajta

2016.01.09.
Kedves Doktornő!
Már más fél éve történt, hogy beleszerettem az egyik osztálytársamba, udvaroltam neki, de rendre visszautasított, és végül annyiba maradtunk,hogy barátok maradunk, de eléggé megviselt a dolog, nem is tudom miért, de még mindig úgy érzem, hogy szerelmes vagyok belé. Azóta voltak már más lányok, de minden kapcsolatból kiszálltam egy idő után valahogy nem volt kedvem máshoz.... Ezen az egyen nem tudom túl tenni magam, minden nap beszélünk, ugyhogy ez is megnehezíti a dolgot...

Szakértőnk válasza a nem tudom túltenni magam rajta kérdésre

Kedves Levélíró!

Az elérhetetlenség önmagában vonzó lehet egy kapcsolatban, tehát elképzelhető, hogy a visszautasítottság feldolgozása akadt meg az esetedben, amiben az is közre játszik, hogy a napi kapcsolatotok megnehezíti a továbblépést.

Elképzelető, hogy egy újabb beszélgetés segítene lezárni magadban az érzéseidet. Az ehhez a lányhoz kapcsolódó tárgyakat, fényképeket, üzeneteket...stb. mindenestre érdemes elzárni szem elől.Illetve megpróbálhatsz minél több kapcsolatot építeni az iskolán kívül, és idővel feltehetően találkozol majd olyan lánnyal, aki iránt olyan mély érzések ébrednek benned, hogy végeg lezárják ezt az időszakot benned.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor