Azt hiszem beleszerettem a padtársamba

2015.06.07.
Kedves Szakértő!
Azt hiszem beleszerettem a padtársamba, a dolog durvább része pedig az, hogy ő is ezt mondta. Azóta nehezen viseljük el egymást egy légtérben. Van valami tanácsotok?
Igazából, az egész a végzős bankettünkkor éleződött ki, amikor mindketten ittunk egy kicsit és kicsúsztak a szánkon az őszinte mondatok.Kisgyerek korunk óta ismerjük egymást és már azóta nagyon össze vagyunk nőve.Eddig is beszéltünk nem barátok között megeső témákról, de sose volt szó szerelemről és végül is az elején csak szórakozás volt az egész. Most már tudom, hogy nem az...Tudom, ilyenkor az a legjobb, ha megbeszélődik minden,ezért megpróbáltam, ő azt mondta, időre van szüksége, hogy elfelejtsen, és igazából ezt kell tegyünk, elfelejteni azt amit akkor mondtunk egymásnak, mivel még barátom is van és szeretem őt, nem tudom, miért érzek így a padtársam iránt is :( már nagyon össze vagyok zavarodva...Tehetek valamit, hogy visszakapjam őt és elfelejtsem azt a valakit, akibe beleszerettem? Már nagyon hiányzik :(

Szakértőnk válasza a Azt hiszem beleszerettem a padtársamba kérdésre

Kedves Levélíró4

A leveledből nem derül ki, hogy pontosan miért baj, hogy beleszerettetek egymásba. Ha valóban az a célotok, hogy ez feledésbe merüljön, akkor is valóban az őszinte megbeszélés lehet a megoldás. Ám van olyan, akinek könnyebb túllépnie érzelmeken/életeseményeken, ha távolságot tart az adott személlyel/személyyekkel akikhez az köthető, de érdemes lehet fenntartani valamilyen kommunikációs csatornát, ha nem akarjátok teljesen megszakítani a kapcsolatot és így idővel kialakulhat egy újfajta kapcsolati minta közöttetek.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor