Mit tegyek?

2015.04.12.
17 éves lány vagyok, 1 éve van barátom, közel egy éve élek szexuális életet. Az elején sok problémám volt a gátlásaim leküldésével, mára mondhatjuk, hogy sikerült. Tavaly nyárom volt először, hogy a barátom izgatta a csiklómat és orgazmusom volt tőle.
Előtte magamnak csináltam, nézek már egy ideje pornót is. Pár hónapra külföldre mentem, de már 3 hónapja itthon vagyok, a szexuális életünk jó, de egy gond van. Nem tudok elélvezni. Hiába izgatja a csiklóm, hiába ujjaz a barátom, nem sikerül. Pornóra (amiben nem is látvány, hanem a hangok az izgatóak számomra) 5 perc alatt eljutok a csúcsra, barátom pedig órákig is csinálhatná, nem sikerül. Felizgat, de egy idő után elhalványul az érzés és már én kérem hogy fejezze be. 2 hónapig nem néztem pornót, hátha egy kis kihagyás miatt sikerül majd, de az eredmény csak annyi lett, hogy nem volt orgazmusom 2 hónapig..
Van valami tanácsa a doktornőnek?

Szakértőnk válasza a Mit tegyek? kérdésre

Kedves Kérdező!

A pornó filmekről tudjuk, hogy irreális elvárásokat támaszthatnak bennünk saját szexuális életünkkel kapcsolatban.

A legfontosabb az lenne, hogy a barátoddal őszintén tudjatok beszélni egymással a szexről, arról, hogy mit vártok egymástól, mi okoz örömet (mertek-e pl. hangot kiadni közben...stb.).

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor