Mit tegyek?

2014.09.17.
Van egy 27 éves srác akivel már rég ismerjük egymást.4 éve egy utcában lakunk de valamiért az utóbbi 3 hónapban kezdett észrevenni! Mit tegyek?
tehát ez a pasi nekem nagyon tetszik.Mostanában elkezdett köszöngetni integetni mosolyogni rám!Ha buliban találkozunk akkor nézni szokott arcokat vág mintha azt mondaná nem rossz nem rossz! De ennél tovább nem megyünk!Mindig mondja szia szomszéd jó a buli stb. stb.Az egyik este beszélgettem az egyik barátommal és végig így nézett le se vette rólam a szemét!Azt érzem hogy én e mellett a srác mellett igazán önmagam!Nagyon jó hatással lenne rám ha ő is szeretné!Mellett boldog lennék.Szerintetek van esélyem nála?
Már másodjára írok és most remélem már kapok választ!!!

Szakértőnk válasza a Mit tegyek? kérdésre

Kedves Levélíró!

Ha minden igaz, már megválaszoltam a kérdésedet, de biztos, ami biztos.

Elképzelhető, hogy van nála esélyed, tetszel neki, csak valamiért nem mer vagy nem akar közeledni, de az is lehet, hogy nem biztos még annyira az érzéseiben. Mindenesetre, szerintem érdemes lenne megpróbálnod bíztatni egy kicsit, hogy kideríthesd, mi is a helyzet. Mosolygj rá, nézz a szemébe, menj oda hozzá beszélgetni, amikor összetalálkoztok! Aztán majd alakul a kapcsolatotok!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor