Meg akarom hódítani , mit tegyek?

2014.08.24.
Kedves szakértő!
20 éves fiú vagyok és jelen pillanatban szerelmi gondokkal küszködöm.
Szilveszterkor a legjobb barátom barátnőjének köszönhetően megismertem egy lányt.
Szerelem volt első látásra.
A lány szintén 20 éves , de egy kicsit visszafogott , eléggé megválogatja , kit enged magához közelebb. Ezáltal sajnos az elmúlt 8 hónapban csak akkor találkoztunk , amikor a barátnője , akin keresztül megismertem , elhívta , viszont ez a barátnő külföldön tanul , úgy hogy igen keveset van itthon. Ez a 8 hónap lelkileg igen csak szenvedés volt számomra , de most úgy döntöttem , szeretném elnyerni a szívét. Már kezdetlegesen ismerjük egymást , tehát már nem vagyok számára vadidegen.
Az ismerősöm néhány nap múlva visszautazik külföldre , tehát mostantól magamra vagyok utalva. Sajnos elég bátortalan vagyok , főleg ebben a helyzetben , amikor úgy érzem , ő az igazi. Félek a visszautasítástól , de ezt a bizonytalan állapotot sem bírom már tovább. Tudom , hogy nekem kellene kezdeményezni , csak tanácstalan vagyok az első lépésekben. Pár hónapja próbáltam vele 2-3-szor beszélgetést kezdeményezni facebookon , de nem írt vissza egyszer sem. Tegnap rákérdeztem a miértjére , azt mondta , hogy nem mindig kapja meg az üzeneteket. Korábban az egyik barátnője is rákérdezett az üzenőfalán , hogy látja-e , amit ír neki , amire azt válaszolta , hogy " most már igen " . Ebből arra következtetek , hogy talán nem látta , amiket írtam neki. Szilveszterkor állítólag megtudta , hogy tetszik nekem , de mivel akkor még nem ismert, nem tudott rólam véleményt mondani.
Gondolkoztam virágküldésen , de talán jobb lenne előbb közelebb kerülni hozzá.
Bármit megtennék érte és szeretném is a tudtára adni , csak nem tudom , mikor és hogyan tegyem.
Elnézést , ha egy kicsit összeszedetlen az üzenetem , de próbáltam minden részletet leírni.
Remélem tud tanácsot adni :)

Szakértőnk válasza a Meg akarom hódítani , mit tegyek? kérdésre

Kedves Levélíró!

Úgy tűnik, mindenképpen kezdeményezned kell, ha szeretnél közelebb kerülni a lányhoz! A facebook nem vált be, mint ismerkedési lehetőség, így kénytelen leszel határozottabban próbálkozni. A legjobb talán személyesen lenne, ha valahogyan össze tudnál futni vele, hogy beszélgessetek kicsit. Amennyiben másképp nem megy, akkor megpróbálhatod telefonon is elérni és megkérdezni, nem lenne-e kedve találkozni veled. Szilveszterkor, amikor megtudta, hogy tetszik neked, azt írod, azért nem tudott érdemben reagálni, mert nem ismert még. Kérd meg, hogy adjon egy esélyt arra, hogy jobban megismerjétek egymást és eldönthesse, nyitott lenne-e feléd. Ha úgy látod, nem zárkózik el, bevethetsz mindenféle udvarlós trükköt is, mint például a virágot, de azt gondolom, a lényeg az lesz, hogy mennyire érzitek jól magatokat egymás társaságában!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor