Miért nem keres?

2014.08.24.
Kedves Doktornő!
Talán 3 hete buliba mentem két barátnőmmel, ahol megismertem egy fiút. Ő is a haverjaival volt, és odahívtak magukhoz. Eddig még soha nem találkoztam ezzel a fiúval, pedig pár évig nagyon közel laktunk egymáshoz. Nekem már elsőre nagyon megtetszett, még ott helyben mondta, hogy jelöljem be a facebookon, be is jelöltem, nagyon sokat beszélgettünk, aztán lekapott, és egész este együtt voltunk. Másnap visszajelölt, és írt is egy levelet, hogy mi újság, hogy vagyok. Elkezdünk beszélgetni, de tényleg mindenről, nem volt egy olyan pillanat se, hogy nem tudtam volna mit írni mert nem lett volna téma. Elhívott randira egy kávézóba, nagyon jól éreztük magunkat, beszélgettünk, nevetgéltünk, amikor pedig köszöntünk el, meg is csókolt. Aztán még ugyanezen a napon találkoztunk az egyik üzletben is este, én anyukámmal voltam bent, ő pedig a barátaival (mentek buliba), amikor meglátott rögtön odaugrott hozzám, zavarban is volt, adott két puszit az arcomra, beszéltünk egy kicsit, aztán ő is ment a dolgára és én is. Másnap írtam neki, hogy milyen volt a buli, kicsit furcsa volt, mivel nem nagyon válaszolt, de aztán következő nap megmagyarázta, hogy azért nem nagyon írt, mert a barátaival volt, meg reggel 6ra ért haza, és egész nap aludt. Megint végigbeszéltük a délelőttöt, aztán el kellett mennie. Én már úgy voltam vele, hogy nem hiszem, hogy többet keresni fog, de még aznap este írt, akkor is rengeteget beszéltünk. Vasárnap indultam nyaralni, és szombaton elhívott megint kávézni, de késett kb 15 percet, mert a barátaival volt biliárdozni. Beültünk egy kávézóba, én megint jól éreztem vele magam, megint volt miről beszélgetni. Amikor elkísért nem csókolt meg, csak puszit adott az arcomra, meg kérdezte, hogy a nyaraláson lesz e internet, mondtam, hogy persze, aztán mondta, hogy 'oké, akkor majd beszélünk, meg még találkozunk!', de a telefonszámomat nem kérte el egyszer sem. Vasárnap elmentem nyaralni, egész nap semmi jelet nem adott magáról, pedig fent volt, este írtam neki, hogy amúgy megérkeztem, vissza is írt, aztán egyszer csak eltűnt, és másnap délelőtt írt vissza, arra válaszoltam, majd semmi, egész héten. Amikor hazajöttem, anya unszolására megint írtam neki, hogy hahó amúgy már itthon vagyok. Délelőtt írtam neki, és este válaszolt, pedig fent volt egész nap, de este is a válaszra kb 10-20 percet kellett várnom. Hirtelen már nem lett téma, az időjárásról kezdtünk beszélni.. Megkérdeztem tőle, hogy jönnek e majd kedden buliba, de mondta, hogy nem mert Pestre megy a barátaival. Aztán szokásos kérdés, kivel megyek? Leírtam neki, és még olyat is írtam, amin az első beszélgetésünkkor nevettünk, csak pont kezdődött az edzésem, ezért írtam neki, hogy egy óra múlva leszek, visszaírt hogy oké,szia. Egy óra múlva meg nem volt már fent, csak később, de akkor meg már nem mertem neki írni.
Teljesen megváltozott, szeptemberbe megy vissza Budapestre az egyetemre.
El kéne felejtenem, de én már teljesen beleéltem magam, mert még senki nem hívott el randizni, főleg nem kétszer, aztán megint ugyan az a vége, hogy koppanok egy nagyot. Jól teszem, hogy nem írok neki, és várom, hogy ő keressen? Vagy egyáltalán miért nem keres? Felszedett volna valakit amíg nem lettem volna itthon és 'lecserélt'? Nem szeretnék futni se utána, meg zargatni az üzeneteimmel...
Előre is köszönöm a válaszát!

Szakértőnk válasza a Miért nem keres? kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem teljesen érthető a kérdés, hogy miért nem keres. Az elején lelkes volt, egyértelműen úgy tűnt, hogy tetszel neki és akar egy esélyt adni annak, hogy valamiféle kapcsolat alakuljon abból, ami köztetek volt. Utána pedig, főleg amikor elmentél nyaralni, érezhetően megcsappant a lelkesedése. Igaz, hogy benned végig ott volt a kérdőjel, hogy vajon tényleg akar-e valamit, de az alapján, amit írsz, tényleg érezhető a változás. Szerintem érdemes lenne megpróbálnod beszélni vele erről, rákérdezni, hogy mi történt, hátha csak valami félreértésről van szó!

Egyébként meg, teljesen biztos vagyok benne, hogy ha nem is ő az, akivel összejön, találsz olyan fiút, akivel kölcsönösen megtetszetek egymásnak, jól érzitek magatokat együtt és úgy alakul a kapcsolatotok, ahogy szeretnéd!

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor