Ujrakezdés

2014.08.19.
Nem nagyon szoktam kikérni másnak a véleményét de mostmár segitségre van szükségem!
18 éves lány vagyok. Àprilisban járni kezdtem egy 3 évvel fiatalabb sráccal, 2 hónapig jártunk. Akkoriban még szerelmes voltam az exbarátomba, s ezt a fiatalabb srácot nem vettem komolyan, tapasztalatlan volt és gyerek még (az utóbbiban tévedtem..) A lényeg hogy az exem elcsábitott, megcsaltam a srácot. Megbocsátott. Aztán megint megtettem. Szégyellem is magam rendesen..a 2.félrelépés után a srác kidobott, én akkor jöttem rá hogy beleszerettem (tul későn..). Megpróbáltam visszaszerezni de egyre szánalmasabb lettem, ő meg egyre utálatosabb pedig ritkakedves ember volt...Sirtam és sirtam de feladtam. Azóta eltelt 3 hónap s ujra képbe jött a srác. Pl. órákig szoktunk beszélgetni..aztán elhivott a strandra. kettesben! Fizette a jegyemet, rám tette a törcsijét hogy ne fázzak, a vizbe fogta a kezemet hogy ne tűnjek el, s a mosdó előtt is megvárt! Hazakisért, otthon pedig megmasszirozta a hátamat. Bókolt is nekem hogy egy ilyen jócsajt nem hagy magára a fájós hátával :) Tegnap pedig átjött filmezni, közbe megint megmasszirozott s egyre több gesztust vettem észre. pl. végigsimogatta a karomat, a fejét a vállamra döntötte, sokat foglalkozott velem. Amikor megkérdeztem miért, azt mondta szeretne velem összebarátkozni.
Most nem tudom hogy ez most mit takar, mert amikor szakitottunk nagyon utált, azóta mi változott? S ha csak barátkozni akar, miért érzem hogy többet akar? Még mindig nagyon szeretem, képtelen lennék csak barátkozni vele, azóta is bánom hogy megcsaltam!
Ha viszont többet akar, miért nem mondja meg?
Kérem segitsenek!

Szakértőnk válasza a Ujrakezdés kérdésre

Kedves Levélíró!

Nem hinném, hogy amikor szakítottatok, utált volna téged a fiú. Sokkal inkább dühös lehetett rád, amiért nem vetted komolyan és még meg is csaltad. Biztosan nagyon fájt neki, a düh azonban elmúlik idővel, ahogy átértékelődnek a dolgok és könnyen lehet, hogy az az érzés, ami miatt régebben összejött veled, ismét előbukkant a düh mögül. Talán ő maga sem tudja, hogy most mit akar, bele mer-e vágni újra egy párkapcsolatba vagy inkább barátként akar veled lenni és azért mondja, hogy barátkozni akar. Azt gondolom, ha te is úgy akarod, ez jó lehetőség lehet arra, hogy tiszta lappal újra megpróbáljatok olyan kapcsolatot kialakítani, melyben mindketten jól érzitek magatokat. Beszélgessetek nyíltan a múltról is és arról is, hogy most mi minden kavarog bennetek! Adj időt magatoknak, majd alakul!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor