Hogyan változzak meg teljesen?

2014.06.21.
Üdv! Az lenne a problémám, hogy mindent túl komolyan veszek és ráparázok a dolgokra. Ha van egy fiú, akivel ismerkedünk és úgy alakul, hogy összejönnénk, én azonnal valami hibát kezdek keresni, valami kibúvót. Mit tegyek, vagy lehet ez ellen valamit is tenni? Előre is köszönöm.:)

Szakértőnk válasza a Hogyan változzak meg teljesen? kérdésre

Kedves Levélíró!

Van olyan helyzet, amikor egyáltalán nem baj, ha komolyan veszed a dolgokat és azt akarod, hogy minden a lehető leginkább rendben legyen. Ugyanakkor, azt gondolom, míg meg nem találod álmaid fiúját, addig is nyugodtan érezheted jól magad valakivel, akivel egyszerűen csak jó együtt lenni. Ki tudja, lehet, hogy az első benyomás annyira nem is tükrözte a valós képet és később derül ki róla, hogy azok a dolgok, melyeknek álmaid fiújának meg kell felelnie, vele is rendben vannak.

Segíthet, ha a hosszabb távú tervek mellett rövidebb távra is kitűzöl célokat és azokat legalább annyira figyelembe veszed, mint a hosszabb távúakat. Haladj lépésről lépésre és tartsd szem előtt, hogy menet közben is jól érezd magad! Adj esélyt azoknak a dolgoknak, melyek egy kicsit is ígéretesnek tűnnek, hátha hoznak egy kis pozitív színt az életedbe, még ha elsőre úgy is tűnik, hogy a komolyabb elvárásaidnak nem felelnek meg! Ha pedig később mégsem illik valami az elképzeléseidbe, legalább jól érezted magad és tapasztalatot szereztél, gyakoroltál.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor