Első telefonos beszélgetés

2014.05.28.
Egy lánnyal idáig csak interneten chat-elltem,valóságba még nem találkoztam vele.Mivel jobban megszeretném ismerni elkértem a telefonszámát.De most hogy megvan a száma nem tudom hogy mit is mondjak neki ha felhívom.Azért telefonon nem kérdezhetem ugyan azokat,vagy beszélhetünk ugyan arról mint valóságba.(20év alatt vagyunk mindketten)
Szóval abban kérnék tanácsot,hogy mit is mondjak neki ha felhívom, nem nagyon ismerem,még nem találkoztunk, és így elég nehéz...

Szakértőnk válasza a Első telefonos beszélgetés kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem a beszélgetés teljesen jó módja lehet egymás megismerésének. Az, hogy ez chat-en, telefonon vagy személyesen történik, legfelejebb csak azon változtat, hogy milyen más kommunikációs csatornák működnek még közben. Beszélgess vele telefonon ugyanúgy, mint a chat-en! Kérdezd meg, mi újság vele, érdeklődj felőle, mesélj magadról, ejts el egy-két humoros megjegyzést, stb. Gondolj arra, hogy a telefon jó lehetőség arra, hogy tényleg jobban megismerjétek egymást, közelebb kerüljetek egymáshoz és amikor eljön az ideje, megbeszéljetek egy randit is.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor