Tabu téma - unokatestvér

2014.04.23.
Kedves Doktor nő!
A múltkor (kb. 2 héttel ezelőtt) küldtem önnek egy üzenetet, de eddig még nem érkezett válasz, bizonyára nagyon elfoglalt. Szóval az üzenetem lényege a következő volt: Mikor pár napig unokatesóméknál voltam, akkor párszor megláttam őt pucéron, és nagyon felizgatott a látvány, mert hihetetlenül vonzó lány (ő 20 éves és mindig is jó kapcsolatban voltunk . Azóta ő rá gondolok, amikor maszturbálok és valahogy azt érzem, hogy szeretném, ha közelebbi dolog is történne köztünk. Azt tudni kell, hogy még nem voltam nővel. Lehet hogy ebből is fakad ez a vágyam?
Nemrégiben láttam Dr. Czeizel Endre videóját, ahol elmondta, hogy a szexuális kapcsolat unokatestvérrel nem minősül vérfertőzésnek, mert az harmadfokú rokon bár társadalmilag nem elfogadott dolog. Vajon azért is vonz ez a dolog, mert tabu témának számít? Esetleg elmondjam, neki, hogy miket érzek? Kérem segítsen nekem!
Várom mielőbbi válaszát!

Szakértőnk válasza a Tabu téma - unokatestvér kérdésre

Kedves Levélíró!

Ha eljutott hozzánk a kérdésed, akkor megválaszoltuk, bár az alapján, amit írsz, hogy mikor küldted, nem találom a megválaszolt kérdések között. Ha megadod a pontos címét és azt, hogy mikor küldted, meg tudom keresni.

Nem írod, hogy mennyi idős vagy, de az alapján, hogy még nem volt szexuális tapasztalatod, feltételezem, hogy fiatalabb lehetsz. Kamaszkorban természetes, hogy kicsit aktívabban működnek a hormonjaid, jobban foglalkoztat a szexualitás. Főleg így, hogy még az ismeretlenés a "tiltott gyümölcs" izgalma is benne van. Az unokatestvéred pedig azt írod, egy vonzó nő, így furcsa is lenne, ha egy meztelen, vonzó, női test látványa hidegen hagyna. Szerintem fogd fel a reakciódat, mint egy jelzést arra vonatkozóan, hogy egyre inkább érdekel a szexualitás. Nem feltétlenül konkrétan az unakatesódnak szólt! Azt pedig, hogy elmondd-e neki vagy tegyél-e bármiféle lépést annak érdekében, hogy történjen köztetek valami, érdemes átgondolnod. Egy család vagytok és ilyenkor fontos lehet mérlegelni az esetleges hosszabb távú következményeit is egy-egy lépésnek.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor