ossze vagyok zavarodva de nagyon

2014.04.14.
meg mindig nem tudttam donteni a baratommal kapcsolatban. fogalmam sincs mit tegyek.... nem reg irtam mar a > turjek es neveljem a ferjem> cimmel...
nem tudok donteni sokat beszelgettunk a baratommal az erzeseimrol de o sem mond ra soha semmit csak annyith akkor te mar nem is szeretsz engem? hogy latod mondtam en nekedogy kiszeretsz n belolem..... ezt mondja mindig meg tudja amikor latom rajta hogy rossz neki es faj hogy en igy erzek iranta mindig meg sajnalom de hiaba mondom neki h kesob rosszabb lessz mert tobb elmeny fog egymashoz kotni!!!ugye mar egy ev es 3. 4 honapja egyutt is alszunk minden egyes meg aldott nap most kertem tole egy napot hogy aludjunk kulon egy kicsit nehez volt neki elfogadni de haza ment.aztan kesobb beszeltunk telefonon nem erezte nagyon rosszul magat a baratjaval volt meg othon csak kerdezte akkor ne mennyek el?? en mondtam h nem!!! en is nehezen aludtam el egy kicsit hianyzott is de jo volt ot nem latni meg ugy ereztem mintha szabad vagy mintha na most akkor tobb mindent meg tudok csinalni mint amikor itt van..akartam kerni tole egy kis idot hogy ne talalkozunk es ne beszeljunk...errol mi a velemenye???? erre o azt mondta h mar semmi keppen nem tudna idott adni mert igy is nehezen birta ezt az egy napot... es nekem nehezemre is esik ez az egesz ... szoval ossze vagyok zavarodva.
es meg van meg egy tenyezo ami zavar az a volt baratom aki mar ket eve var engem es en nem is tudtam rola . meg mindig tetszik es azt mondtam neki hogy szeretem mertzoktuam neha vele beszelni hogy senki ne tudja tudom h ez rossz de ugy akarom hallani a hangjat.azt mondja h en kellek neki es en vagyok az egyetlen akit szerettett es azt keri mennyek vissza hozza es koltozzunk ossz a csaladja is nagyon akarja!! szoval erti h hogy erzek es ossze vagyok zavarodva azt sem tudom mit miert csinalok es kivel akarok lenni ....tudom h kell egy kis ido ne nem tudok igy idot kerni ha tudom hogy rossz es faj ha azt kell hallania hogy tavol lessz tolem meg nem lat se semmi .....mit csinaljak???hogy legyek igy tisztaba az erzeseimmel legalabb maga az akinek elmondhatom es erti hogy mi van es tapasztalt.igazabaol mindig szuksegem volt egy pszichologusra csak akkor mindenki bolondnak nezne((((((

Szakértőnk válasza a ossze vagyok zavarodva de nagyon kérdésre

Kedves Levélíró!

Arról, hogy egy ideig ne találkozzatok a barátoddal, azt gondolom, neki kell tudnia, hogy érzelmileg mennyit bír el, hogyan hatna rá a különlét. Van, akinek segít és utána más szemmel tud nézni a kapcsolatra és a partnerére, erősödnek az érzései, de van olyan is, akinek inkább csak szenvedés, elhagyásnak éli meg és úgy reagál rá, hogy eltávolodik érzelmileg a másiktól. Amennyiben a barátodra az utóbbi verzió tűnik igazabbnak, nem tűnik jó ötletnek szünetet tartani, inkább a kapcsolaton belül lenne érdemes kitalálni, hogy minőségi együttlétekkel és kölcsönös változtatni akarással tudtok-e úgy együtt lenni, hogy jól működjön a kapcsolatotok. Az, hogy olyasmin rágódtok, amit úgy néz ki, hogy nem tudtok megoldani vagy belátható időn belül változtatni rajta, valószínűleg csak még jobban eltávolít titeket egymástól és elveszi az időt az olyan együttlétektől, melyek során pozitív élményeket gyűjthetnétek és erősödhetne a kapcsolatotok.

Sajnos úgy, hogy ne bántsd őt meg, nem tudsz lazítani a kapcsolatotokon vagy szakítani. Az ilyesmi mindig fájdalmas, de azt gondolom, a sajnálat nagyon-nagyon kevés ahhoz, hogy két ember boldog legyen együtt. Gondold át, van-e olyasmi, ami hosszabb távon is össze tudna kötni titeket, ami miatt el tudod képzelni, hogy a jövőben boldogok legyetek együtt!

Talán segíthet, ha időközönként kiírod magadból a gondolataidat és érzéseidet, hogy tisztábban lásd, mi is a helyzet.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor