Most mi lesz?

2014.04.03.
Hát hol is kezdjem
hónapja Anyukám összeköltözött a barátjával....akinek van 1 fia.A fia nem lakik velünk de nagyon sokszor átjön és ott alszik.Ebbe csakazvolt a gáz hogy egy francia ágyban kellet aludnunk... és bár először nem jött be de aztán nagyon megszerettem és végül beleszeretem...:))
Egyik este odabújt hozzám és azt mondta hogy ő nem bírjaki nélkülem..<33és megcsókolt..és összejöttünk ......
Pár héttel később este mielőtt elaludtunk azt mondta hogy ő nagyon szeret és nem akar elveszíteni de ez nagyon rossz így.....és hogy jobb lenne ha szakítanánk ....
ÉN elkezdtem sírni és ő utoljára megcsókolt és utána azt mondta:
-Figyelj te vagy életem szerelme de a mostohatesóm vagy és ez nekem is nagyon fáj:((
Aztán megöleltés még kb 20 percig ölelt aztán elaludtunk......
most mit tegyek..??? :((

Szakértőnk válasza a Most mi lesz? kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem nagyon fontos lenne mielőbb eldöntenetek, hogy milyen kapcsolatot szeretnétek kettőttök között hosszabb távon. Lehet, hogy a fiú részéről ez már lett döntve, de az alapján, amit írsz, hogy ott maradt veled az ágyban, felmerülhet kérdőjel. Mindenképpen beszélnetek kellene még erről, hogy aszerint tudjatok a későbbiekben viselkedni. Például, ha testvérként folytatjátok, nem egy ágyban kellene aludnotok, mint ahogy azt egy pár teszi! Az, hogy egy családba tartoztok, megnehezíti a helyzeteteket, hiszen akárhogyan is döntötök, a döntésetek következményeivel együtt kell élnetek. Ezért fontos lenne, hogy mindketten jól átgondoljátok és biztosak legyetek magatokban. Például, ha összejöttök, a szüleiteknek is tudniuk kell róla, az egész családnak alkalmazkodnia kell a helyzethez és még ha nem is vagytok vér szerinti testvérek, ez fel fog vetni különféle bonyodalmakat, ellenérzéseket. Sőt, ha valami probléma akad a kapcsolatotokkal, a családi kapcsolat ugyanúgy ott lesz köztetek, találkozni fogtok, megismerni egymás új párját, stb. Gondold át alaposan!

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor