Kérem Segitsen!

2014.02.05.
A problémám az lenne,hogy nagyon megszerettem mostoha anyumat sőt annyira,hogy sokszór fantáziálok róla és jön,hogy lefeküdjek vele és nem tudom,hogy mi tévő legyek! Nekem egy olyan érzés jön át,hogy igy egy segitséget kérnék tőle és nem pusztán a mocskos dologért,de nem tudom,hogy mi tévő legyek! Szilveszterkor,hozzá nyultam és elhuzta a kezem nem rég bocsánatot is kértem tőle,de én nem láttam rajta,hogy evel megbántottam volna..kérem! ha tudnak segitsenek,mert nagyon zavarban vagyok!

Szakértőnk válasza a Kérem Segitsen! kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem érdemes lenne alaposan átgondolnod, hogy tulajdonképpen mit is szeretnél. Segítséget kérni anyukádtól vagy szexuális kapcsolatot létesíteni vele. Azt gondolom, a kettő teljesen független egymástól! Azért is lenne jó, ha pontosabban tudnád, mit akarsz, hogy eldönthesd, tudod-e vállalni az esetleges következményeket, megéri-e megtenni a következő lépést. Úgy tűnik, a szilveszterkor történteken még viszonylag könnyedén túl tudnátok lendülni, fel lehetne fogni egyszeri átgondolatlan botlásnak. Az azonban, ha újra próbálkoznál, egyértelműsítve a szándékaidat, már más. Édesapád párjáról van szó, egy olyan nőről, aki őt választotta, őt szereti, vele akar lenni. Fennáll a veszélye, hogy visszautasít, mint ahogy Szilveszterkor is tette, hiszen eddig sem merült fel semmiféle szexuális felhang a kapcsolatotokban, te inkább gyerek-, ő meg inkább anyaszerepben van. Ráadásul, ha egyértelművé válna, hogy másképp nézel anyukádra, mint ahogy annak egy ilyen családi felállásban helye lenne, komoly családon belüli feszültségek keletkezhetnek, gondolj csak arra, mit érezne apukád. Ha úgy döntesz, hogy szeretnél lefeküdni vele, ezekkel mindenképpen számolnod kell.

Érthető, hogy zavarban vagy a szilveszteri történet miatt. Talán ezért is lenne fontos, hogy átgondold magadban, mit is akarsz, milyen segítséget vársz tőle, ha nem a szex a lényeg. Így könnyebb lenne beszélned vele, tisztázni a történteket és megkérni, hogy segítsen valahogy, ha tud.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor