bűntudatom van

2014.01.09.
jó napot... nemrég meg akartam halni bevettem egy csomó gyógyszert. heim pálba voltam . de a papírt el kellett vinni a gyerekorvoshoz. anya jött velem ültünk a váróban és azt mondta egyedül menjek be, ő nem jön be velem mert szégyen amit csináltam...... bementem a dokimhoz nem szóltam semmit csak oda adtam neki a papírt, nagyon szomorú lett és megkérdezte tőlem hogy miért csináltam, nem szeret engem eléggé?
hát most el kell menjek valami pszichiáterhez adott beutalót és azt mondta, szeretné ha egyelőre minden héten bejönnék hozzá.....én most nagyon rosszul érzem magam bernadett doktornő....én nem azért csináltam hogy bántsak másokat. nem merek vissza menni hozzá mert tuti elsírom magam. bisztos csalódott bennem és utálni fog.

Szakértőnk válasza a bűntudatom van kérdésre

Kedves Levélíró!

Nem, egészen biztosan nem fog utálni! Csak valószínűleg nem érti, mi vezetett odáig, hogy véget akartál vetni az életednek. Ha alkalom adódik rá, akkor beszélhetsz neki erről, segítene neki megérteni a helyzetedet. Nem szégyen ami történt, csupán szomorú. Kiutat kell keresni, és nagyon jó, hogy ebben segítségedre van a gyermekorvosod is. Hogy rendszeresen látni szeretne az csak azt mutatja, hogy szeret téged, szeretné, ha mihamarabb jól érezdnéd magad.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor