Mit tegyek?! Teljesen tanácstalan vagyok

2014.01.01.
Ez elég hosszú lesz. Nem tudom írhatok-e ezzel kapcsolatban ide, mert írtam a fórumba is és csak utána láttam, hogy lehet kérdezni itt. Azért kérem a segítségét, mert elég hihetetlen helyzetbe kerültem..
Soha életemben nem olvasgattam ilyen oldalakat, amik ilyen "segítők", de most annyira elbizonytalanodtam, hogy muszáj volt valakitől tanácsot kérnem. A barátaimtól nem merek, mert kicsit gáz lenne ennyi idősen. Szóval...
18 éves vagyok és még szűz. Megismerkedtem egy fiúval, aki tulajdonképpen megmentett egy khm..egy nem túl normális embertől egy szórakozóhelyen. Elkezdtünk táncolni és egy idő után leakart smárolni én meg mondogattam neki, hogy csak táncoljunk semmi több(megígértem magamnak [meg anyámnak], hogy most senkivel nem fogok smárolni, aki külföldi, mert legutóbb nagyon nagyon beteg lettem. Egyébként csak angolul tud, de itt él.) Aztán ő nem lépett le, hanem utánam jött, ha ott hagytam, sokszor figyelt messziről úgyhogy újra elkezdtünk táncolni és valahogy mégis hagytam 1 óra után, hogy elhúzzon a kanapéhoz, leüljünk beszélgessünk és smároljunk. De mondtam neki, hogy nem fogok vele szexelni, úgyhogy ne várja hiába, ha akar, keressen mást. Ő kérdezte miért nem és hogy később talán fogunk-e, én határozottan mondtam neki, hogy nem. Azt mondta jó és tovább smároltunk. Aztán a wc-k felé vitt én pedig kihúztam a kezem, hogy nem fogok vele szexelni, eresszen el. Ő mondta, hogy csak csendesebb helyre akar menni, de nem akar szexelni. Jó vonakodva, de követtem és egy folyosóhoz mentünk, ahol a mozgássérült wc-n kivül més nem volt. A folyosón beszélgettünk, smároltunk, csókolgatott mindenhol(válltól felfelé). Megkérdeztem, miért hozott ide, én tényleg komolyan beszéltem stb. aztán ő mondta, hogy a szex nem minden, bízzak benne, ne aggódjak. Utána mondtam neki, hogy szűz vagyok, mert kiváncsi voltam vajon ezek után lelép-e. Azt mondta, akkor próbáljak megbízni benne, hogy nem tesz semmit, meg akar ismerni és leült a földre. Tényleg nem tett velem semmit, csak beszélgettünk és fogta a kezem. Számot meg facebook nevet cseréltünk és elkezdtünk beszélgetni, kérte talizzunk, mert meg akar ismerni. Mondtam, hogy csak kedden jó és mondta ok. Aztán mondtam, hogy elfelejtettem, de szilveszter van akkor, úgyhogy buli. Ő azt válaszolta erre, hogy rendben, de nincs szüksége rám, ha csak bulikban vagyok hajlandó vele találkozni. Mondtam neki pár napot, hogy mikor máskor tudunk talizni,ha akar, ő meg választott napot egyet.
Aztán szilveszterkor pedig felhívott. Kérdezte hol vagyok stb. aztán megtalált én nagyon boldog voltam, hogy látom és együtt voltunk egész éjjel, végig figyelt és vigyázott rám(mert részeg voltam),nem hagyta, hogy többet igyak végig olyan volt mint egy vigyázó barát, de a felsom alatt fogdosott,mikor kettesben voltunk, kabát is volt rajtam, így egyáltalán nem látszódott és nagyon jól esett minden érintése, csókja, de mégis próbáltam lebeszélni. Ő - már reggel, mikor egy kocsmában voltunk újra fogdosott, és leállítottam, mert itt láthatták az emberek - azt mondta, mi a bajom nem vagyok már gyerek. De leállt. Aztán beszélgettünk, elvoltunk, megbeszéltük, hogy újra találkozunk.
Nem tudom mi a bajom. Én is odavagyok érte, jól esik, amit tesz. Szeretnék vele lefeküdni, de mégis valami visszatart. Nem igazán szeretem a testem, a mellem se tetszik és nagy a hasam, a lábam. Lehet ez az egyik ok. Nem tudom mi tart vissza. Nem értem miért nem tudok vele lefeküdni. Érett vagyok már hozzá teljes mértékben, testileg és lelkileg. A másik ok még lehet az is, hogy úgy érzem, mintha szeretném. Voltam már szerelmes, tudom milyen, de ez még ennél is intenzívebb érzésű. Félek, elveszítem, ha lefekszem vele. De akarom őt, minden lehetséges formában.
Tudom gáz, hogy 18 évesen ilyen béna vagyok..engem is meglep, hisz sose voltam az, mindig tudtam mit akarok minden egyes pasis ügyemnél. De vele valahogy más..

Szakértőnk válasza a Mit tegyek?! Teljesen tanácstalan vagyok kérdésre

Kedves Levélíró!

Az alapján, amit írsz, számomra kicsit úgy tűnik, mintha te magad is nehezen tudnád tisztázni, mi zajlik benned. Összesen kétszer találkoztatok, te újra és újra meghúztad a fiúnak, hol a határ, majd engedted átlépni azt, meghúzva egy újabb határt. Gondolok itt például arra, hogy megmondtad neki, nem fogsz vele smárolni, majd mégis belementél. Így okkal gondolhatja, már ha elsősorban az érdekli, hogy le fogsz vele feküdni és van miért hajtania. Szerelemről beszélsz, miközben lehetőségetek sem volt még igazán megismerni egymást, hogy kiderüljön, milyen érzéseket váltotok ki egymásból. Kicsit olyan, mintha az érzéseid előreszaladtak volna, miközben azzal, hogy nem akarsz még lefeküdni vele - ami egyébként, ha nem csak kalandot keresel, teljesen érthető is - próbálnád fékezni magad. A fiú is ellentmondásosnak tűnik, hiszen miközben randizni, ismerkedni akart, a viselkedése meglehetősen szexorientáltnak tűnhet. Azt javasolnám, találkozz vele józanul, randizzatok, beszélgessetek, ismerkedjetek és derítsétek ki, mi alakulhat a kapcsolatotokból!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor