Most akkor tetszhetek neki?

2013.12.13.
Tisztelt Doktor nő/úr!
Szeptember elején megdöbbenve néztem,hogy milyen (számomra) szép lett az egyik lány az osztályomból.Kitünő tanuló,minden versenyt megnyer,és teljesen normális,nem volt még barátja.
Normálisnak tartom magam,csendes,és visszahúzódó vagyok általában,mellesleg jeles tanuló.Gyakran szemeztünk,de ennyi volt max.
Aztán múlt héten,egy csoportba kerültünk csoport munkába,és ha valami vicces hangzott el,rám nézve mosolygott,de azt féltékenyen néztem,ha egy másik fiú viccén nevetgélt..
Volt egy olyan része a feladatoknak,hogy el kellett menni a városba,több része volt,ezért kettesével kellett menni,kérdeztem,hogy lehetek-e vele mivel nem ismerem azt a városrészt annyira(bejáró vagyok),azt mondta ő sem,végül egy másik lánnyal tett össze,ő pedig egyik fiú barátjával ment.Szülinapomon ami december 9-én volt,felköszöntött ,és ő neki egyedül köszöntem meg szépen.
Aztán írtam neki hétfőn,és szerdán,beszélgettünk neten 1-1 órát,és valamit megjegyeztem,ő pedig erre azt mondta : Ezt bóknak vettem (?!) XDDD " eltereltem a témát,de ezután még olyan 30 percet szépen beszélgettünk,és most bánom,hogy nem azt mondtam,hogy annak is szántam..
Beszélgetések után,suliban rajta kaptam,hogy nézett 1-2x,volt,hogy "hidegen" nézett,és olyan is,hogy mosolygott,de én meg nem nagyon viszonoztam a mosolyt.. :(
Hátsó padsorban ülök,ő az elsőben,szünetben fel is ült a padra,és úgy beszélgetett a barátnőivel,és néha-néha felnézett rám..
Nem is szokott fent lenni facebook-on,de mióta beszéltem vele,gyakran fel jön abba az időpontban,és van olyan,hogy 2-5 percre kijelentkezik,gondolom azért,hogy nézze,miatta vagyok-e fent.
Ma pl. nem volt suliban,és egyik barátnője sem,talán 1 akivel úgy félig-meddig azok,de tőlem nem kért el semmilyen házit,pedig szívesen leirtam volna neki.
Nem tudom,hogy elhívjam-e valahova,félek,hogy visszautasít,és kibeszélnének az osztályban.Valamint,lehet,hogy azt gondolja,nincs nálam esélye,mert úgy gondolja,hogy nála sokkal szebb barátnőim lehetnének?Elvileg nem nézek ki rosszul,és magas is vagyok,de nekem normális lányok tetszenek akár ő..Suliban,mosolyogva válaszolt ha kérdeztem tőle valamit..barátnői folyton körbe veszik..

Szakértőnk válasza a Most akkor tetszhetek neki? kérdésre

Kedves Levélíró!

Az alapján, amit írsz, számomra nem tűnik egyértelműnek a dolog. Ugyanakkor, még az is elképzelhető, hogy ő is úgy van vele, ahogy te, tart attól, hogy kiderül számodra, tetszel neki és kibeszélik az osztályban, ha ez elterjed. Emiatt is lehet, hogy nem ad egyértelmű jelet. Szerintem próbálj hozzá közeledni és derítsd ki, lehet-e esélyed nála! Azt gondolom, még ha ki is derül, hogy tetszik neked, abban sincsen semmi ciki, hiszen a leírásod alapján olyan lányról lehet szó, aki más fiúknak is tetszik. Legfeljebb kicsit irigykednek rád a fiúk, hogy mertél nála próbálkozni! Ha pedig összejöttök, akkor még jobb! Írjál neki újra a szünet alatt, beszélgess vele és ha úgy adódik, kérdezz rá, nincs-e kedve összefutni! Ha úgy érzed, várnál még, akkor is próbálhatod majd a suliban úgy alakítani a dolgokat, hogy több időt töltsetek együtt, akár úgy is, hogy nagyobb társasággal szervezel közös programot. Meglátod, alakul majd, hogy mi lesz ebből!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor