safrdfrhzhhjgjukihjukhjkhjk

2013.12.01.
http://www.kamaszpanasz.hu/szakerto/lelki_problemak/16708
ez volt az előző kérdted h másoljam be remélem így tudod:)
szóval igen végülis jó értetted a bátyja tetszett de már nagyon nem szeretnék vele foglalkozni nem már neki nincs senkije vagy is én nem tudok róla de nem is nagyon érdekel itt a gáz az h ő tudta h nekem ő tetszik viszont a tesója már régebben is tetszett nekem de igy fura lenne és gáz is h én most meg a tesjóval lennék szóval én lépni nem fogok a tesója felé ha akar majd ő lép de ugysem fog mert csak baráti viszonyban vagyunk:) hiába nyáron jól elvoltunk szivatott meg minden :D de attól nem hiszem h bármi is alakulna meg gáz is lenne én szerintem
azt kérdezzem már meg hogy ugye a bátyát már azért elfelejtettem nagyjából meg nem is nagyon érdekel..de már rég nem láttam és van olyan ha igy megláttam rögtön görcsben áll a hasam ezt hogy tudnám elfeleledni magatól?

Szakértőnk válasza a safrdfrhzhhjgjukihjukhjkhjk kérdésre

Kedves Levélíró!

Az, hogy görcsbe áll a hasad, teljesen normális reakció akkor, ha izgulsz egy kicsit valaki olyannak a tátrsaságában, aki tetszik. Biztos vagyok benne, hogy idővel, ahogy az érdeklődésed is egyre inkább más irányba fordul, csökkenni fog ez a reakció is! Szerinten azt döntsd el, hogy álmodozni szeretnél valakiről inkább, mint a régebbi kiszemeltedről vagy a mostaniről vagy inkább valós élményeket szeretnél gyűjteni arról, hogy milyen együtt lenni valakivel, akivel kölcsönösen tetszetek egymásnak. Az alapján, amit írsz, úgy tűnik, alapból úgy indulsz neki, hogy ez a kapcsolat is meg fog maradni az álmodozás szintjén. Ez is teljesen rendben van akkor, ha erre vágysz. Érdemes lehet ugyanakkor belegondolnod, hogy a gyomorgörcs például egy valós helyzetre adott valós reakció, mint ahogy az is, ami nyáron történt közted és a fiú között, amivel felkeltette az érdeklődésedet. Ha mégis inkább úgy alakul benned, hogy kapcsolatot szeretnél, megpróbálhatsz akár tenni is azért, hogy kialakuljon!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor