Bejelöljem?

2013.11.15.
Tisztelt Doktornő!
Van egy lány aki tetszik de sajnos nem egy iskolába járunk és közös ismerősünk sincs nagyon. Vagyis van 1-2 de velük én nem igazán tartom a kapcsolatot.
A kérdésem hogy interneten ha bejelöl ismerősnek egy közösségi oldalon és írok neki egy üzenetet hogy szimpatikusnak tűnik és szívesen megismerkednék vele, ezzel ellehet érni valamit ön szerint? Vagy az ilyen ismerkedéstől tartózkodnak a lányok, ezektől a közösségi oldalon bejelölgetőstől?
Mi tévő lehetnék? Ha ön szerint nem "gáz" egy ilyen üzenetet írni akkor hogy írjam meg az üzenetet hogy magabiztosnak tűnjek de mégse legyek tolakodó?
Válaszát előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a Bejelöljem? kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem az, hogy valahogyan megpróbálj kapcsolatba kerülni a lánnyal, mindenképpen jó ötlet, hiszen így növeled az esélyét annak, hogy elérd, amit szeretnél. Sajnos azonban a kérdésedre nem tudok egyértelmű választ adni, hiszen minden ember más és más. Sokan szívesen tartanak kapcsolatot az interneten keresztül, mások inkább csak eszközként tekintenek rá és mellette a személyes kapcsolattartásra törekednek, megint mások meg inkább kerülik, amennyire lehet, mert például túl személytelennek érzik. Így nem lehet tudni, hogy ez a konkrét lány szívesen ismerkedik-e az interneten vagy azt, hogy egyáltalán mi jön be neki. Valójában azt sem lehet tudni, nyitott-e egy új kapcsolat irányába. Szerintem próbáld lehetőség szerint önmagadat adni, esetleg kiemelve a kedvesebb, magabiztosabb oldaladat, hiszen a cél a későbbiekben is az lesz, hogy kiderüljön, szimpatikusak vagytok-e egymásnak, jól érzitek-e magatokat egymás társaságában. Persze azt a lehetőséget is átgondolhatod, hogy személyesen menj oda hozzá valamikor, ha neked az a megoldás szimpatikusabb!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor