Reménytelen szerelem...

2013.10.09.
Üdv!
Már egy 1 éve tetszik a legmenőbb fiú osztálytársam, 10.-esek vagyunk. Tavaly ébóvközben ráírtam Facebookon, és hamarosan már nagyon sokat beszétünk. Chatnél többet írtam én rá, mint ő rám, de amúgy is sokat írogattunk egymásnak. Mindenről jól tudtunk dumálni, hosszakan beszéltünk. Egy idő után már többször is írta, hogy "babám", ami hihetetlenül jól esett. :) A suliban én folyton bámultam/bámulom, de amúgy csak néha mosolyogtunk össze, semmi extra nem volt. Aztán, összeszedve minden bátorságom, finoman felvezettem neki, hogy eljöhetne hozzánk. Eljött! Séta közben húzott oda magához először, amolyan ölelés-féle volt, a derekamat fogta meg. Aztán filmet néztünk a szobámban, és a vállamra hajtott a fejét, illetve a kezével simogatta a lábam, és volt, hogy átfeküdt rajtam, mikor a zenéket állítgatta a gépen. Szóval nagyon jól elvoltunk. Puszival köszönt el. Ezután szintén sokat beszéltünk, de a suliban nem volt semmi. Én is voltam náluk. Ott is olyan volt, mint nálunk, vagyis tök közvetlen volt. Mégegyszer voltam náluk (most ősszel), és akkor az egyik haverjához mentünk filmezni. Már nagyon késő volt, mikor hazaindultam, koromsötét volt, de elkísért teljesen hazáig, holott ő a másik irányban lakik, ahova még buszoznia és héveznie kellett olyan későn! Amikor eköszöntünk betolt egy fa alá, én meg megölteltem, de ő is viszonozta, és életem egyik legszebb pár másodperce volt. 
Nagyon várom az őszi szünetet, mert elvileg nálunk fog aludni, még nem 100%, de azért elég valószínű. Aludna olyannál, aki nem tetszik neki?? Arra gondoltam, hogy ő ezt az egészet csak haverságból gondolja. Lehet ez? :(
Ő már többször említette, hogy nem jó osztálytárssal járni. :( És egyébként neki tavasszal volt barátnője. :(
Szóval nem értem. Mert ezek a dolgok kicst olyanok, hogy lehet, hogy kicsit bejöttem neki. de nem vagyok benne biztos. Mert most már nem is beszélünk Facebookon, valahogy abbamaradt. Azt hiszem lehet érezni, hogy olyan lány vagyok, aki mer kezdeményezni, de én már nem merek többet, mert ha nem kapcsolt, nagyon nem erőltetném. :( Pedig nagyon-nagyon-nagyon szeretem őt!!!
Kérem, segítsenek, hogy mit kéne csinálnom! Lehet, hogy többet is akarna barátságánl, vagy ha igen, akkor azt már jobban is kimutatta volna? Próbálkozzak még, vagy próbáljam meg elfelejteni? ha próbálkozzak, akkor hogyan tegyem? Nem szeretném nem neki konkrétan elmondani, hogy szeretem, de szerintem amúgy ejti, hogy bejön nekem.
Segítsenek, kétségbe vagyok esve! Heni

Szakértőnk válasza a Reménytelen szerelem... kérdésre

Kedves Heni!

Ha minden igaz, válaszoltam már a kérdésedre, de azért idemásolom, amit írtam, biztos, ami biztos.

Az alapján, amit írsz, számomra úgy tűnik, mintha kölcsönös lenne az érdeklődésetek. Talán egyszerűen csak arról van szó, hogy bár jól érzitek magatokat együtt és vonzódtok egymáshoz, a fiú valamiért nem akar fejest ugrani egy kapcsolatba. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ha fokozatosan egyre közelebb kerültök egymáshoz, akkor ne nem menne bele, hiszen akkor este is egyértelműen veled volt! Próbálj esetleg alkalmazkodni az ő tempójához, hogy ne érezze azt, hogy hirtelen kell döntést hoznia és legyen lehetőségetek jobban megismerni egymást, közelebb kerülni egymáshoz. Beszélj vele esetleg arról, hogy hogy lenne neki jó az őszi szünetben találkozni veled, mikor ér rá, szeretne-e ott aludni vagy csináljatok inkább valami nappali közös programot és majd meglátjátok, hogy alakul az este! Így kiderülhet, rendben van-e számára is az a közelség, amit egy együttalvás feltételez vagy esetleg jobban szeretne kicsit nagyobb távolságból indulni. Biztos vagyok benne, hogy bármit is fogtok együtt csinálni, közelebb kerültök majd egymáshoz, hiszen eddig is így reagáltatok egymásra!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor