Facebookon letiltottak

2013.08.23.
Tisztelt szakértő!
(Az előbb volt egy kis netgondom, lehet nem ment el az üzi, ha igen, elnézést a mégegyszeri levélért.)
Volna egy nagyon pici gondom, nem nagy dolog, de azért mégis sokat jelentetne ha valaki megmondaná nekem, hogy a srác miért tiltott le viszonylag ok nélkül.
Szóval... észrevettem hogy valaki letiltott facebookon. Pedig igazán nem értem, hogy miért. Szerinte utál? Nem adtam rá okot... És a való életben nem is találkozunk mert ott ismertem meg a gyümölcsösben. (Voltam 4 hetet nyári munkán) Azt hittem hogy azért kedvel vagy valami.. De ezekszerint mégsem. Nem is beszéltünk még face-n sem, szóval igazán nem tudom miért tiltott le. Egyszer írtam neki egy olyant hogy "vége a munkámnak. Azért eszembe jutsz néha." kb ennyi volt. Vagy a fiúk nem szeretik (főleg ha van barátnőjük) ha egy lány ilyet ír nekik? Nem tudom... Direkt csináltam egy kamu profilt hogy megnézzem hogy magát törölte e az oldalról, vagy engem tiltott le.. és hát igen, a gyerek nagyon is ott van az oldalon :S Mindegy... csak nekem lesz rosszabb ha ezzel foglalkozok.
Ne tessék haragudni, hogy ilyen semmilyen dolgokkal fordulok Önhöz.
Réka 17/L

Szakértőnk válasza a Facebookon letiltottak kérdésre

Kedves Levélíró!

Sajnos én sem vagyok gondolatolvasó, így csak tippelgetni tudnék, hogy miért tiltott le a fiú. Azt gondolom, ennyi információ alapján több magyarázat is elképzelhető lehet, úgyhogy ne ragadj le annál, hogy utál téged! Azt írod, nem is beszélgettetek, csak egyszer írtál rá, így nem is igazán volt köztetek olyan kapcsolat, amiben megjelenhetne olyan heves indulat, ami egy letiltást indokolhatna. Nem is biztos, hogy rólad szólt! Lehet, hogy ezt a bántó módot választotta, hogy tudomásodra hozza, nem viszonozza az érdeklődésedet, de az is lehet, hogy a barátnőjével kapcsolatos a dolog. Ha esetleg látta a lány az üzenetedet, ez akár egy gesztus is lehetett a fiú részéről, hogy megnyugtassa a barátnőjét vagy ha a lány nem is látta, lehet, hogy jobbnak látta elkerülni az esetleges konfliktushelyzetet. Az sem zárható ki, hogy esetleg te is tetszel neki és mielőtt tovább bonyolódhatna a helyzet azzal, hogy esetleg viszonozza a közeledésedet, úgy döntött, nem megy bele ilyesmibe. Az is benne van a pakliban, hogy véletlenül tiltott le! Szerintem inkább az a lényeg, hogy bár nem egyértelmű, miért, ez a fiú úgy tűnik, sajnos nem viszonozza az érdeklődésedet! Nyiss inkább más irányba, hiszen, gondolom, olyan fiúra vágysz, aki ugyanúgy veled akar lenni, mint amennyire te ővele!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor