hirtelen vonzalom

2013.07.15.
üdvözletem, tanácsot , illetve ötletet szeretnék kérni barátnőm problémájával kapcsolatban, akinek én nem tudtam érdembeli felhasználható segítséget nyújtani tehetetlenségében.
arról számolt be, hogy rendkívüli testi vonzalmat érez a nála idősebb, kopasz férfiak felé. ő most 22 éves és egy 33 éves férfival került közelebbi kapcsolatba, szerinte apa-komplexusról nem lehet szó, mert családi viszonyuk irigylésre méltón jó. azt mondta, mikor először találkozott a férfival, olyan elsöprő forró vágyat érzett magában, ami t addig soha. kérdésem pedig az volna, normális dolog-e a nagyjából jellemzett eset, vagy valami furcsa dolog áll emögött?
válaszát köszönöm
üdv, R

Szakértőnk válasza a hirtelen vonzalom kérdésre

Kedves R!

Szerintem érdemes lenne onnan megközelítenek a kérdést, hogy mi az konkrétan, ami ekkora hatással a barátnődre. Mi a közös ezekben a férfiakban? Milyen érzések és gondolatok kavarognak a barátnődben? Talán meglát bennük valamit, amire vágyik egy férfiban vagy ami vonzza, ami hiányzik neki és elragadja őt a fantáziája, kiegészíti a férfiról kialakított képet olyanná, amilyennek látni szeretné őt. Nem tudom, mire gondolsz, amikor azt kérdezed, normális dolog-e ez. Mindenki másképp működik, mindenkit más mozgat. Azt gondolom, amíg nem okoz a barátnődnek problémát, nem gátolja semmiben, addig nincs miért túlságosan aggódnia, legfeljebb érdemes kicsit tudatosabban odafigyelnie, hogy jobban megismerje a férfit, aki iránt ilyen heves és hirtelen jövő vonzalom ébredt benne, mert könnyen előfordulhat, hogy az érzései egy része inkább arról a férfiról szól, amilyennek a fantáziája láttatja őt, nem pedig a valóságos férfiról. Így pedig könnyen előfordulhat, hogy csalódással végződik a dolog.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor