Fiúk vagy mégsem?

2013.05.16.
Kedves Doktornő!
Igazából az iskolában elég bunkó fiúk vannak, és mindig kötekednek, és nem is helyesek. De van egy fiú, aki másik iskolába jár, a szomszéd városba, és szerintem tetszem neki, meg igazából Ő is nekem. Mindig nagyon aranyos, meg régebben nagyon jóban voltunk, és kérdezte is, hogy járnánk-e de akkor azt mondtam maradjunk csak barátok. Aztán mikor átment a másik iskolába elidegenedtünk egymástól. Mostanság már csak futólag látom. És gondoltam rá, hogy egyszer beszélek vele, hogy menjünk el együtt sétálni vagy valami. De az a baj, hogy a szülei elég szigorúak, és van 3 kistestvére, akik tuti jönni akarnának velünk. De apa fociedző, és a fiú oda jár focizni és így arra is gondoltam kimegyek egy edzésükre.
Dióhéjban: Mit csináljak, hogy egyáltalán beszélni tudjak vele, meg ilyesmi, mert olyan mintha valami láthatatlan fal lenne kettőnk között. Meg az is zavar, hogy már nyolcadikos vagyok, és még sosem volt kapcsolatom, pedig szinte az összes lánynak volt már az osztályból, és én már ki szeretném próbálni milyen is ez.

Szakértőnk válasza a Fiúk vagy mégsem? kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt gondolom, a lényeg mindenképpen az, hogy valahogy újra közelebb kerüljetek egymáshoz! Erre megoldás lehet, ha elhívod sétálni, akár úgy, hogy elmész a fociedzésére és mint egy régi baráttól megkérdezed, mi van vele, ráér-e esetleg kicsit vagy nincs-e kedve valamikor találkozni veled. Megteheted azt is, hogy az interneten keresztül keresed meg, email-en vagy chat-en. Talán személyesen mégis egyértelműbb lenne, hiszen úgy jobban láthatod a reakcióit is. Szerintem várd meg, hogy mit válaszol a fiú, mielőtt elkezdenél azon aggodalmaskodni, hogy milyen nehézségek jöhetnek közbe! Gondolj csak bele, ha vinnie kell a kistesóit, az sem feltétlenül rontja el az együttléteteket, hiszen érezhetitek úgy is jól magatokat és a gyerekek jól oldhatják a hangulatot is, ha kicsit feszültebbé válna. Először kezdjetek el újra beszélgetni, aztán majd együtt kitaláljátok, hogyan tudnátok többet együtt lenni, ha úgy alakul, hogy mindketten azt szeretnétek!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor