Izzad a tenyerem, mikor meglálom Őt. Mit tegyek?

2013.04.29.
Kedves Doktornő! Kérem segisen.
Van egy fiú, akiért odavagyok, és tudom, hogy én is tetszek neki. Nem járunk még, mert nem ismerjük még annyira egymást, de attól félek, hogy megfogja fogni a kezem. Amikor a közelébe vagyok, mindig izzadt a kezem, mert izgoluok, hogy mi fog történni. Próbálom csak egy barátként kezelni, de nem megy. Barátom még volt, de akkor nem izzadott igy a kezem. Mit tegyek?
Válaszát előlre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a Izzad a tenyerem, mikor meglálom Őt. Mit tegyek? kérdésre

Kedves Levélíró!

Könnyen elképzelhető, hogy az idegeskedésed jelentkezik izzadás formájában. Aztán pedig, amikor észreveszed, hogy izzad a kezed, még jobban elkezdesz szorongani attól, hogy mi történik, ha a fiú észreveszi. Ettől még jobban izzad a kezed és így tovább. Próbálj meg kiszállni ebből a körből elfogadva természetesnek a tenyered izzadását. Teljesen normális reakció egy ilyen helyzetben és biztos vagyok benne, hogy ha helyette inkább arra figyelsz, milyen jó együtt lenni azzal, akivel kölcsönösen tetszetek egymásnak, hamar feloldódsz, elmúlik a szorongásod és észre sem veszed, de elmúlik az izzadásod is.

Próbáld ki! Amikor sikerül rajtakapnod magad, hogy megint idegeskedsz miatta, tereld át a gondolataidat az együttlét pozitív oldalaira!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor