Kapcsolat vagy kavarás?!

2013.04.23.
Üdv!
1-2 hónapja felfigyeltem egy fiúra, az anyukája és az anyukám már régóta beszélgetnek mert ismerik egymást. Aztán egy hónapja kb. összefutottunk , az anyukáink beszélgettek de mi nem, de este írt nekem facen. Aztán csak szia-szia-mizu-semmi volt. Később megint összefutottunk, de akkor sem igazán beszéltünk. Utcán többször találkoztunk de csak köszöntünk. Aztán egyik nap ráírtam és elhívott egy talira, nyomult nagyon és csókolóztunk, majd másnap is találkoztunk és megint csókolóztunk. Megkérdezte hogy én ebből szeretnék-e komoly kapcsolatot, de ő azt mondta hogy nem mond nemet a dologra, de igent se. 2 napja nem beszéltünk és nem értem hogy most mi van. Nekem kéne őt keresni, vagy mit csináljak?
Ő 15 éves, én pedig 13,5.
Anyukájával viszont minden nap találkozom, de nem tudom egyáltalán tud -e a dologról, az apukája viszont tud, az biztos!
Nem tudom mit érzek, ő mit érez, mit akar , azt se tudom mit csináljak...

Szakértőnk válasza a Kapcsolat vagy kavarás?! kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem nyugodtan keresd te is őt. Nem egyértelmű a helyzet és ugyanúgy elképzelhető az is, hogy szívesen nyitna feléd, csak nem ér rá valamiét, mint az, hogy kicsit elbizonytalanodott, mert nem biztos benne, hogy mit is szeretne. Szerintem érdemes lenne úgy alakítanod a dolgokat, hogy egyszerűen csak együtt legyetek és jól érezzétek magatokat, ne legyen ennyire ott a nyomás, hogy el kell döntenetek, mennyire is komoly a kapcsolatotok. Azt gondolom, az, hogy hogy vagytok egymással, úgysem a címkén múlik, hanem inkább az érzéseiteken, azoknak pedig ennyi idő alatt még nem igazán volt lehetőségük komolyabbra fordulniuk, megerősödniük. Találkozzatok, beszélgessetek, és ha azt látod a fiún, hogy úgy könnyebb lenne, oldottabb tudna lenni, akár kimondva is kötetlenebbül, aztán majd kialakul, hogy mi lesz köztetek!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor