Nemtudom mi legyen.://

2013.04.01.
Helo.:)
Most a szünetbe volt egy házibuli ...
És ott volt az a fiú aki elég régóta tetszik nekem... Szilveszterkor ismertem meg de akkor nem is közeledtem felé mert volt barátnője.
Na és a mostani buliba mindig nagyon mosolygott rám meg mikor a haverjával szórakoztam akkor full féltékeny nézése volt /legjobb barátnőm mondta/. Később mindig elkezdett kötekedni velem a kiszemelt fiú de ilyen tök aranyos volt.:) ha nem vele foglalkoztam akkor hátúlról direkt meglökött vagy amikor mellettem ült akkor így a térdével lökdösött.. És mindig igy egymással "verekedtünk".
Később véletlen akkorát ütöttem véletlen, hogy fájt neki és megöleltem, hogy ne haragudjon. Visszaölelt és onnantól egyretöbbször ölelt meg... Volt olyan h ketten voltunk és megölelt kaptam tőle egy puszit a homlokomra vagy a fejemre...:)
meg volt mikor így megfogtam a kezét és zavarba jött. A buli közepén akartam adni az arcára egy puszit csak kicsit benéztem és a szájára adtam. Mosolygott és mondja: jah, hogy te így... és mosolygott
És elmentem tőle mert full vörös voltam... Csak ezek után jöttek a keverések mert abban a buliban még 2 embernek bejöttem..
Az egyik neki a legjobb haverja és ő meg teljesen szerelmes belém...
És a kiszemeltem ott vigasztalta őt.. Onnantól meg full fura volt velem.:( ilyen flegma nem is ölelt meg semmi.. Később kiderült h van kialakuló kapcsolata. De akkor miért csinálta ezeket? Mert végülis a buli elején ő közeledett felém.
Volt egy másik házibuli ahova ment a bnőm. /kiszemeltem rendezte/ és ott volt neki a kialakuló barátnője és mondta a legjobb bnőm h nem látta közöttük azt a szikrát , hogy húúú ők most összefognak jönni...
Tegnap este meg bnőm kérdezte tőle h mit gondol rólam aztmondta szép vagyok aranyos de csakbarát... és kérdezte tőle h miért... aztmondta nemtudja ... faggadta a bnőm és aztmondta h azért mert a legjobb haverja is belémvan esve
De nekem nem jön be a legjobb haverja.:// és áhh.:|
előre köszönöm.:)

Szakértőnk válasza a Nemtudom mi legyen.:// kérdésre

Kedves Levélíró!

Kicsit zavarosnak tűnik a történet, sok félreérthető jellel. Ráadásul az is kérdéses, a barátnődnek valóban azt mondta-e a fiú, amit érez, megbízott-e benne annyira. Szerintem érdemes lenne neked is megpróbálnod kideríteni, mi a helyzet! Amennyiben tényleg tetszik a fiú, szerintem beszélj vele! Még ha tényleg alakul is valami közte és a másik lány közt, még nagyon kezdeti stádiumban van a dolog. Az, hogy lesz-e belőle valami, a fiú érzésein is múlik. Amennyiben tényleg csak azért nem akar veled összejönni, mert a barátját nem akarja ezzel megbántani, azt mindenképpen érdemes lenne tisztáznotok! Talán együtt találhatnátok megoldást erre problémára, beszélhetnél te is a barátjával az érzéseidről. Biztos vagyok benne, hogy idővel a barátja is elfogadná, hogy együtt vagytok, ha látná, összeilletek és boldogok vagytok együtt, hiszen egy kapcsolathoz két ember kell és te nem vagy partner a számára.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor