Nővérem szájába vette a kukim

2013.03.16.
Kedves szakértő!
Én egy 11 éves fiú vagyok.A problémám:
Tegnap este együtt zuhanyoztam a 15 éves nővéremmel(ez megszokott),és mikor zuhanyoztunk,és láttam a cicijeit felállt a kukim.Erre a nővérem azt mondta hogy hú de nagy fasza van a kisöcsinek,és a szájába vette a kukimat és elkezdte nyalogatni és szopogatni,és nagyon furcsa érzés volt és nemsokára valami fehér dolog jött ki a kukimból,és nővérem lenyelte.
Aztán azt mondta hogy ha elmondom a szüleinknek,akkor megver.
Mi volt ez?

Szakértőnk válasza a Nővérem szájába vette a kukim kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt gondolom, ez mindenképpen olyasmi, amiről fontos lenne beszélned a szüleiddel! Mondd el nekik, mi történt és kérd a segítségüket, hogy a történteket fel tudd dolgozni! Testvérek között komoly lelki sérülést okozhat a szexuális kapcsolat, ráadásul nagyon fiatal vagy, a nővéred részéről ez erőszaknak, megrontásnak számít! Fontos lenne újra meghúzni a köztetek lévő határokat és például közös zuhanyzással sem átlépni őket többé! Te is és a nővéred is egyre inkább önálló felnőtt férfivá és nővé váltok, viselkedjetek is eszerint. Ragaszkodj a mostaninál jóval nagyobb távolsághoz és intim területhez, hogy szabadon férfiasodhass!

Jó ötlet lenne mielőbb pszichológus segítségét is kérnetek, hogy segítsen a történtek feldolgozásában, valamint a közted és a nővéred között lévő határok átalakításában!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor