Nagyon ciki!!!

2013.03.15.
Kedves KamaszPanasz!
Van egy nagyon jó fiú barátom, legjobb barátok vagyunk. Valamelyik nap tesiórán felülés közben (még sose volt ilyen) a ...-jét kezdtem nézni, mert észrevettem, hogy feláll... És ez olyan tök undorító meg ciki!!!
Barátnőm is azt nézte, és ezen nem tudunk túllépni, hogy milyenek vagyunk...
Ráadásul a fiú is észrevette, hogy valamiből kimaradt, kérte is, hogy avassuk be, dehát milyen lenne, ha azt mondnám: "Az izédről beszélünk!"?
Nem tudom elhinni, hogy milyen vagyok, ha megtudná, örökre vége lenne... Hogy tudnám elfelejteni a képet előttem???

Szakértőnk válasza a Nagyon ciki!!! kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem semmi ciki nincs abban, ami történt! Egyszerűen csak szembesültél vele, hogy a barátod kezd férfivá válni, ennek természetes testi velejáróival együtt. Talán kicsit sokkolt ez az élmény, de akár pozitívként is megélheted, hiszen segített észrevenned, hogy nem egy kisfiúval van már dolgotok. Biztos vagyok benne, hogy a dolog fordítva is működik, neki is zavarbaejtő szembesülni vele, ahogy nőiesedsz. Ettől ő még ugyanaz az ember, aki eddig is volt, a legjobb barátod. Talán majd egyszer, a jövőben el is mondhatod neki, mibe nem avattátok be ott a tesi órán és együtt nevethettek rajta egy jót. Most még biztosan nagyon zavarba jönne, de idővel ő is meg fogja majd szokni a teste változásait, ahogy ti is és egyre természetesebbként tudjátok kezelni.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor