Öcsém maszurbál

2013.03.15.
Tisztelt Doktornő!
22 éves lány vagyok és van nekem egy 16 éves öcsém. Sajnos anyu nem tud az öcsémről gondoskodni, mert apu halála után összeomlott, emiatt az öcsém 1 hónapja velem lakik egy albérletben. Csak amikor a ruhákat mosom, akkor mindig látom, hogy az alsónadrágja erősen spermafoltos. Elsőnek azt hittem, hogy biztos spontán magömlése lehet, de akárhányszor mosom az alsóit állandóan spermás. De nem akartam őt kellemetlen helyzetbe hozni, meg magamat sem, így nem szóltam neki. Viszont ma reggel, amikor mosni készültem, akkor bementem a szobába, hogy szóljak neki, erre azt látom, hogy az ágyon hason fekve dörgöli magát az ágyhoz. Elsőnek nem értettem mit csinál, de utána kapcsoltam, hogy biztos így maszturbál, ezért ki is mentem a szobából. 10 perc múlva bementem a fürdőszobába, és akkor láttam, hogy a nadrágja be van dobva a szennyesbe, és amikor közelebbről megnéztem, akkor láttam, hogy még nincs megszáradva benne az ondó. Most már biztos vagyok benne, hogy így szokott maszturbálni, csak nem tudom, hogyan beszéljem le róla., hogy kézzel csinálja és zsepibe.
Doktornő kérem a tanácsát , mi tévő legyek most, mert nekem ez már roppant kellemetlen, hogy öcsém spermás nadrágjait kell kimosnom. Arra gondoltam, hogy veszek neki egy doboz óvszert, és akkor azt húzza fel magának, így úgy dörzsölje magát az ágyhoz, akkor legalább az alsója nem lesz spermás. Ez jó ötlet lenne? Meg miért így maszturbál és miért nem kézzel veri ki magának? Úgy szokták a fiúk ennyi idősen nem? Előre is köszönöm.
Andi

Szakértőnk válasza a Öcsém maszurbál kérdésre

Kedves Andi!

Akár az óvszeres megoldás is jó ötlet lehet, de azt gondolom, ugyanúgy, ahogy a zsepis megoldáshoz, érdemes lenne beszélned vele a problémádról, hiszen magától nem valószínű, hogy rájön, azt szeretnéd, ha maszturbáláshoz használná az óvszert. Talán észre sem vette magától, hogy téged zavar az alsóival való találkozás. Szerintem teljesen érthető, hogy szeretnél kicsit nagyobb távolságot az öcséd spermájától! Természetes igény ez a részedről és ha kicsit kellemetlen is a téma, mégis ott éltek egy háztartásban, talán könnyebb lenne, ha nem kezelnétek tabuként. Akár olyat is kitalálhattok, hogy külön mossátok a jövőben a szennyeseteket, mindenki magának. Ráadásul most te kerültél kicsit anyaszerepbe, talán segítene is az öcsédnek, ha tudná, nyíltan beszélhet veled a továbbiakban is a szexualitással kapcsolatos kérdéseiről és te is partnerként kezeled azáltal, hogy elmondod, ha bármilyen gondod van vele, hogy tudjon tanulni belőle. 16 évesen még biztosan sok kérdése van és a szüleivel sajnos nem tudja megbeszélni őket, te vagy neki a legelérhetőbb, kicsit felnőttebb rokona.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor