Hogyan mondjam el??

2013.03.08.
Helo!
Már egy éve fehérfolyásom van, és már nagyon zavar hogy állandóan ragad a bugyim,m és tiszta fehér foltok vannak! Tudom hogy lehetne védekezni, azzal a kis betéttel! De anyukámnak nem merem elmondani hogy már egy jó ideje ezt vettem észre! Nem tudom hogy szóljak neki, mert nem szoktunk erről beszélni, és ha akármit mondok neki még előtte is elpirulok, nem tudom miért! :/
És erről kérnék tanácsot hogy hogyan mondjam el azt hogy vegyen nekem betétet és azt hogy otthon találtam pár olyan melltartót vagyis toppot, és azt szeretném hordani! Mert már a többi barátnőm mind hordanak ilyet és nem akarok kívül álló lenni, meg amúgy is! :))
Kérem az első esetben nagyon segítsenek! :))
Köszönöm

Szakértőnk válasza a Hogyan mondjam el?? kérdésre

Kedves Levélíró!

Ezek teljesen természetes dolgok! Érthető ugyanakkor, hogy kicsit zavarban vagy, hiszen intimebb kérdésekről készülsz beszélgetni anyukáddal, miközbe úgy tűnik, ezekről nem nagyon szoktatok beszélgetni. Gondolj arra, hogy anyukád is nő, ő is volt fiatal és neki is a mindennapi életének részét képezik ezek a problémák. Meglátod, ahogy belevágsz, már könnyebb lesz elmondani, mi a helyzet! Mondd el neki, hogy a segítségét és a tanácsát szeretnéd kérni intim betét vásárlásával kapcsolatosan és ha már úgyis a témánál vagytok, mondd el neki azt is, hogy szeretnél már melltartót hordani. Mutasd meg neki, mit találtál otthon és kérd ki a véleményét, hangsúlyozva, hogy ez fontos neked, jobban éreznéd magad tőle! Könnyen elképzelhető, hogy anyukádnak még jól is fog esni, hogy segíthet a nővé válásod problémáit megoldani, még ha eleinte ő is kicsit zavarba jön.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor