Vonzódom egy rajzfilm figurához!

2013.02.11.
Üdv!
Egy koránál érettebb 16 éves lány vagyok. Mindig is küzdöttem a magas libidómmal, de a szexuális késztetéseimet sajnos sosem tudtam megélni az ízlésem okozta akadályoknak köszönhetően. Ugyanis a fantáziámat már 6 éves koromtól kezdve a bölcsességet sugárzó, őszes és kopár halántékok kerítették hatalmába. Lehet, hogyha lélektanilag és logikusan közelítem meg ezt a vonzalmat, betudható annak, hogy a kopasz kobak egy fényes fallosz makkjára emlékezetet!
Az utóbbi 1 évben pedig Dr. Bubó rendszeresen a képernyő elé szegez tesztoszterontól áradó, férfias megjelenésével. Kínosnak érzem bevallani, de bugyinedvesítő hatással van rám kopasz buksijával és dús testszőrzetével, mely állatias vonzerőt kölcsönöz neki. Emellett bölcselkedő szavait is úgy iszom, akár újszülött kisded az éltető anyatejet. (Bár én Bubónak inkább az apatejét ízlelném meg számban.) A gondolat hatására, hogy Bubó esetleg a teltebb formák szerelmese, az is megfordult a fejemben, hogy Ursula méretűre hizlaljam magamat. Maszturbálás közben, mikor fanszőrzetem sűrű erdejébe túrok, azt képzelem, hogy Bubókám arcszőrzetét abajgatom éppen.
Félek, hogy sosem fogok a való életben találkozni egy hozzá fogható férfiállattal! Mennyire mondhatók normálisnak az érzéseim? Mit gondoltok, meg találhatom Doktor Bubó emberi megfelelőjét, vagy örökre tegyek le erről? Hogyan felejthetném el?? Hiszen minden nap látom!!
Előre is köszönöm a válaszát!
Egy stabil értékrendű 16 éves lány

Szakértőnk válasza a Vonzódom egy rajzfilm figurához! kérdésre

Kedves Levélíró!

Valóban problémás a helyzet, hiszen Dr. Bubó sajnos nem létezik a valóságban, hanem kizárólag a fantáziavilágodban jelenhet meg. Szerintem érdemes lenne megpróbálnod kicsit határozottan elkülöníteni a valóságot a fantáziától, hogy nagyob kontrollod legyen felette. Például az, hogy felmerül, a valóságban felhízlald magad egy kitalált figura kedvéért, eléggé irreális, hiszen a partner sosem lehet valóságos. Nincsen gond azzal, hogy fantáziálsz, ám fontos lenne, hogy a valóságban is találj magadnak örömforrásokat, alapvetően a valóságban működj és te irányítsd, hogy fantáziavilágodba mikor és mennyire merülj bele! Elképzelhető az is, hogy a valóságban mást találnál vonzónak, mint a fantáziavilágodban, ám ez csak konkrét, valós tapasztalatokon keresztül alakulhat ki. Könnyen elképzelhető, ha megpróbálnál nyitni elérhető kapcsolatok, élmények felé, egészségesebben alakulna a fantáziavilághoz való viszonyod is.

Amennyiben úgy érzed, egyedül nem tudod megfelelően elkülöníteni a fantáziát a valóságtól, fordulj bátran személyesen is pszichológushoz hatékonyabb segítségért!

Hajrá!


Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor