Biszex bajok... :(

2013.02.05.
Kedves Szakértők!
Olyan kérdéssel fordulok Önökhöz, hogy úgy látom, nagyon jó meglátásaik vannak, hátha tudnak nekem is segíteni, mivel eléggé tanácstalan vagyok.
Jómagam 25 éves embör lennék, de sajnos egy jó ideje kísért a címben említett probléma.
Úgy alalklt, hogy a husos, picit dagibb, nagyfenekű lányok a zsánereim, nagyon szeretem őket, imádom, tisztelem mindannyiukat, pár hónapja szintén ilyen "típusú" barátnőm van.
De sajnos - gondolom, azért is, mert apa nélkül nőttem fel, illetve fiatalon egyszer kétszer voltak meleg élményeim - ezért sajnos az ilyen nagyobb darab, mackós férfiak felé is van némi szexuális izgalom, ha olyan filmeket nézek.
Csak szexuális, szerelmet, vagy pl, csókot el sem tudnék képzelni, már a gondolatától irtózom.
De azért "poén", hogy ilyen reagálóképességem meg van rá... -.-"
Kérdésem, hogy akkor én most biszexuális lennék? hogyan győzhetném, vagy szüntethetném ezt meg?
Ha néha rám jön az ilyen filmezés, nagyon szoktam közben is, illetve utána is szégyellni magamat, gyűlölöm is magamat ezért a "nyomorékságomért". Hogy küzdhetnék ellene?
Barátnőm van, nem akarom elhagyni, szeretem, nagyon jól megvagyunk. A Szex is egész jól megy vele, figyelmes, kedves, odaadó. Gondoltam rá, hgoy eztm egpedzem neki, de - teljesen jogosa - penderítene ki, szóval egyelőre nem teszek ilyet.
Hogy küzdhetném le ezt az apakomplexussal kevert baromságomat? :(
Nem tudom, hogy számít-e, de leírom, hogy az ilyen filmekben is, ugyaúgy, ahogy a normál, "husi lányos" filmekben, illetve az életben, az aktív szerep az, ami tetszik. Csakis. Szóval nem akarom magam megrakatni, vagy ilyesmi.
Hogy lesz így jövőm? Hogy fogok majd egyszer megkérni valakit? Vagy hogy lesz házasságom? Nagyon bizonytalan vagyok e téren magammal...
És, ha lehet, ne azt írják, hogy majd elmúlik, mert én ezt nem hiszem. Elmúlik, igen - kb 20-21 éves korig. De nem 25 évesen...
Teljesen tanácstalan, jövőképtelen vagyok... :(
Köszönöm szépen a segítségüket előre is.
Tisztelettel:
Richárd

Szakértőnk válasza a Biszex bajok... :( kérdésre

Kedves Richárd!

A szexuális érdeklődés gyakran előfordul, hogy nem teljesen stabil és a két véglet, a homoszexualitás és a heteroszexualitás között is rengeteg átmeneti megoldás jöhet létre. A személyiség feljődése hosszabb, bonyolultabb folyamat, elhúzódhat a huszas évek végéig is, így nem egyértelmű, hogy a te esetedben sem fog ez változni. Fontosnak tűnik azonban, hogy olyan, mintha a te esetedben elsősorban nem is az lenne a meghatározó, hogy férfiról van nőről van szó, hanem a teltebb testalkat vonzana. Így nehéz a problémát heteroszexuális - homoszexuális - biszexuális szempontból nézni. Inkább köze lehet a saját, mélyebb vágyaidhoz, félelmeidhez, összességében ahhoz, hogy mélyebb szinten mi hat rád szexuálisan vonzóként és hogyan éled meg a féfiasságodat. Talán érdemes lenne komolyabban foglalkoznod önmagaddal, azzal, hogy hogyan tudod kialakítani önmagadat az apai minta hiányában, amennyiben érdekel ez a téma és szeretnél valamit kezdeni vele. Addig is, azt javaslom, élvezd a kapcsolatodat a barátnőddel, engedd bele magad bátran, hiszen mindketten jól érzitek benne magatokat!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor