Kukis lányok

2013.01.23.
Hello,
Dani vagyok 16 éves.
Mostanában elég sokat maszturbálok kukis lányok képeire. Nagyon felizgatnak az ilyen képek és videók. Ez baj? Én most beteg vagyok? Hogy lehet egy lánynak kukija? Ezt nem értem. Félek, hogy bajom lesz ettől. Baj, hogy izgat a kuki? Akkor meleg vagyok?
Nagyon össze vagyok zavarodva.
Köszcsi,
Danci

Szakértőnk válasza a Kukis lányok kérdésre

Kedves Dani!
Szerintem ne ijedj meg és címkézd fel magad elhamarkodottan melegnek! Kamaszkorban természetes, hogy mintegy a személyiség fejlő
désének, önmagad kialakításának részeként megjelennek olyan érzések, érdelődések, gondolatok, melyek aztán később átalakulnak vagy teljesen el is tűnnek. Könnyen elképzelhető, hogy a te esetedben is inkább arról van szó, hogy alakulóban van a szexuális érdeklődésed és most éppen ott tart, hogy a "kukis lányok" érdekelnek. Ráadádul azt, ami a fantáziavilágodban izgatónak tűnik, egyáltalán nem biztos, hogy a valóságban is annak éreznéd, hiszen a két világ gyakran igen különböző. Adj még időt magadnak, hadd alakulgass és szerezz valós tapasztalatokat, mielőtt felcímkéznéd magad melegnek, biszexuálisnak vagy heteroszexuálisnak!
Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor