együtt alvás

2013.01.12.
A szüleimmel nagyon jó kapcsolatot tartunk fent. Viszont ha a szerelem szóba jön, kicsit tartózkodóak. Megbeszéltük régebben hogy csak akkor mutatom be a barátom, ha komolyra fordult a kapcsolatunk és úgy is gondoljuk egymást. No, ez kezd így alakulni...Már a szüleinek bemutatott, hajnalba jöttem el egyszer, kellemetlenül éreztem magam, mert az anyukája nem engedte hogy ott aludjak. Nem szeretném hogy azt higgye csak szeretkezni voltam ott... A mi házunk, az övéjükkel ellentétben kicsi, emeletes panel ház. Közel van a szülő- és gyerek szoba egymáshoz.
A testvérem aki már lassan 20éves, és 2éve udvarol a barátnőjének, az ő szülei még mindig nem engedik az ott alvást... Félek, az én szüleim majd erre fognak apellálni hogy na meg még mit nem. Én abban is benne lennék, ha külön aludnánk, csak itt legyen velem, nem azért hogy lefeküdjünk..Lehet, sőt biztos hogy korai...de nem is tudom, a közelsége olyan megnyugtató...
1, Hogyan tudnék a barátom anyukájával egy stabil kapcsolatot, vagy szimpátiát kialakítani?
2, A szüleimet hogyan tudnám rávezetni amit szeretnék, hogy itt aludjon?
15/Lány

Szakértőnk válasza a együtt alvás kérdésre

Kedves Levélíró!

Teljesen természetes a vágyatok, hogy több időt töltsetek együtt, együtt legyetek alvás közben is, kicsit intimebb módon. Szerintem legyetek még egy kicsit türelemmel, haladjatok lépésről lépésre a kapcsolatotokban. Mutasd be a barátodat a szüleidnek, hadd ismerjék meg egymást és igyekezzetek minél több időt tölteni egymás családjával. Idővel, ahogy látják a szüleitek, hoogy tényleg szeretitek egymást és boldogok vagytok együtt, biztos vagyok benne, hogy ők sem fognak akadályokat gördíteni a kapcsolatotok útjába és engedik, hogy intimebb közelségbe kerüljetek egymással. Így reálisabbá válhat az, hogy együtt aludjatok vagy később a szexualitás is egyre nagyobb teret kaphat a kapcsolatotokban anélkül, hogy titkolóznotok kellene.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor