Hogyan mondjam el neki?

2013.01.04.
Van egy lány akivel megismerkedtem, egy iskolába is járunk ahol szinte minden nap találkozunk és beszélgetünk. Általában mindig ketten beszélgetünk, és nem társaságban.Elég jól elbeszélgetünk és elhülyülünk amikor találkozunk és interneten is elég sokat beszélünk. Többször megöleltünk már egymást és karácsonyra is adtunk valami apróságot egymásnak.Én kezdek jóval többet érezni iránta csak nem tudom, hogyan mondjam el neki. Azt tudom hogy személyesen de mégis hogy kezdjek bele,és körülbelül mit mondjak? Én úgy érzem hogy ő eléggé bízik is bennem mert olyan dolgokat is elmondott már nekem amit nem sok más embernek mondott még el szerintem.
De sajnos úgy érzem hogy más sráccal is találkozik. Bár ugye ez érthető de mivel kicsit többet érzek már iránta így rosszul esik. Így sajnos nem tudom mi tévő legyek. Ebben szeretném a segítségét kérni. Előre is köszönöm.

Szakértőnk válasza a Hogyan mondjam el neki? kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem is jó ötlet lenne személyesen elmondanod neki. Választhatod a direktebb utat, hogy egyszerűen csak memondod neki egy megfelelő pillanatban, hogy kezdesz kicsit többet érezni iránta barátságnál és megkérdezed, nyitott volna-e rá, hogy kicsit átalakítsátok a kapcsolatotokat. A másik megoldás az lehet, hogy elkezdesz kicsit másképp viszonyulni hozzá, flörtölgetsz vele, megjegyzéseket teszel arra vonatkozóan, hogy tetszik neked, szeretsz vele lenni, jelzed is neki egy-egy érintéssel, nézéssel, hogy vonzónak találod és elhívod randizni. Igyekezz ne túlságosan görcsölni miatta, hiszen barátok vagytok, kedvelitek egymást!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor