Boszorkányság

2012.12.11.
Kedves Szakértő!
Már egy jó ideje észrevettem magamon, hogy az álmaim valósággá válnak. Egy időben kb 1 hónapig foglalkoztam álomfejtéssel, bár megbántam. Több mindent megálmodtam, amik aztán megtörténtek. Tegnap éjjel egy fekete varjúval álmodtam, ami csalódást vagy halált jelezhet. Aznap éjjel a szerelmem papája minden előjel nélkül álmában meghalt.
Az ükmamám állítólag "boszorkány" volt abban az időben. Létezhet, hogy az ő képességeit örökölhettem? Mitől álmodok előre meg ilyeneket? köszönöm előre is válaszát :) üdvözlettel: Nikolett :)

Szakértőnk válasza a Boszorkányság kérdésre

Kedves Nikolett!

Sajnos én pszichológusként csak ebből a szempontból tudom megközelíteni a kérdést, így inkább egy másik megközelítést tudok nyújtani neked, nem konkrét választ a kérdésedre. A tudattalan furcsa dolog, produkál racionális szinten megmagyarázhatatlan dolgokat. Ráadásul másképpen is működik, mint a tudat, esetenként kicsit előrébb is jár, amikor életünk történéseinek érzékeléséről van szó. Az álom lehetőség lehet arra, hogy megjelenjenek benne a minket már tudattalan szinten foglalkoztató dolgok, még ha kicsit más, nehezen értelmezhető formában is. Az is elképzelehető, hogy könnyebben észrevesszük a számunkra érdekesnek, fontosnak tűnő történéseket, kiemeljük azokat. Biztosan érdekes, izgalmas kihívás lehet egy boszorkány ükmama leszármazottjaként kialakítani az identitásodat és megtalálni a helyed a világban! Azt gondolom, érdemes lehet saját magaddal, ebből a nézőpontból is foglalkoznod!

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor