Viszonzatlan szerelem? Még mindig szeretem!

2012.11.22.
Szia. Azt sem tudom hol kezdjem.. Szóval.. Kezdem a leges leges legelejétől. (Most 7.kes vagyok) 4. osztályban, napköziben volt egy fiú, akivel utáltuk egymást, de nagyon helyesnek tartottam. Aztán már ugye 5.től nem volt nekünk napközi, és nem egy osztályba jártunk. Nem is igazán érdekelt.. Sőt, szó szerint lesz*rtam. Aztán, 6.osztályban, mintha egy nyilat lőttek belém, egyik napról a másikra bele szerettem, nemtudtam mi tévő legyek. Nem idegen számomra, mert 3 éve ismerem, csak nem vagyok vele beszélő viszonyban, mert nem igazán kötődünk egymáshoz, úgyhogy nem mondhatom azt hogy tetszik, hanem szerelmes vagyok belé. Szóval, tavaly nem mondtam el neki, de mindenki másnak igen, és valahogy a fűlébe jutott, elmondták neki a barátaim, úgy vettem észre hogy elkezdet kerülni engem, tudadta velem, hogy ő nem szeret (mármint nem mondta el de nagyon került, rondákat mondott rólam a hátam mögött stb) hát el kellett fogadnom a tényt, nagyon nehéz volt, és elfelejtettem őt. Eltelt egy fél év, és már szinte rá sem néztem, nem érdekelt. Aztán a nyáron nem láttam egyszer sem, szerelmes lettem egy másik fiúba jártam is vele 1 hónapig, aztán szakítottunk..(ez nem lényeges, csak azt akarom ezzel mondani hogy végleg elfelejtettem.legalábbis azt hittem!) Elkezdődött az iskola. És azzal a fiúval már úgy voltam hogy szinte utáltam gyűlöltem.. Egy pár hét múlva úgy éreztem, valami teljesen hiányzik az életemből. Másnap megint, mintha belém lőttek volna egy nyilat, elő jött a régi érzés, még mindig szeretem, és nagyon úgy tűnik ez megint viszonzatlan lesz.. Azt hittem kiszerettem belőle, de igazából csak túltettem magam azon hogy nem kellek neki, és hát a nyáron nem láttam, ezért könnyebb volt elfelejteni, és találni valaki mást. (Azt a fiút akivel összejöttem a nyáron, nem is szerettem annyira mint őt) És igen rá jöttem hogy még mindig szeretem.
Ő erről tud, mivel úgy van vele hogy még tavaly óta is szeretem. És annyira össze zavar... Egyik nap olyan édesen néz rám, a másik nap meg sz*rik a fejemre, és messziről kerül. Beszélni nem merek vele, mert 1.az hogy tudja már a dolgot, 2.hogy nagyon úgytűnik, zavarja hogy így nyomulok rá.
Így hát, már csak annyit tudtam tenni, hogy írtam neki egy üzenetet Facebookon, hogy egyszer és mindenkorra tisztázzuk le, hogy szeret vagy sem.
Elolvasta, de nem válaszolt rá..
Ez a legrosszabb, hogy nem tudom mi van! Bizonytalan vagyok, és nem utasított vissza, ezért még reménykedem, pedig azt látom rajta, hogy nem szeret.
Sosem beszélgetünk egymással hozzá teszem, csak messziről csodálom.!!!!
Viszont, ha mégis érez irántam valamit, az a bökkenő, hogy nagyon befolyásolják őt a barátai, mert az ő haverjai engem megutáltak még napközibe, és nem néznék jó szemmel ha ő szerelmes lenne belém, kiközösítenék, és lehet hogy emiatt tesz úgy mintha nem szeretne.
Nem tudom mit tegyek, kérem segítsen! :'(

Szakértőnk válasza a Viszonzatlan szerelem? Még mindig szeretem! kérdésre

Kedves Levélíró!

Számomra egy kicsit úgy tűnik, az alapján, amit a jelenlegi viselkedéséről írsz, hogy nem nagyon tud mit kezdeni a fiú ezzel a helyzettel. Ellentmondásos jelzéseket ad, nem válaszol a kérdésedre, amikor tisztázhatná, hogy akar-e tőled valamit. Szerintem próbáld meg most egy kicsit kevésbé direkt módon megközelíteni őt, hátha azzal jobban fogja tudni, hogy mit szeretne kezdeni. Mosolyogj rá, kezdeményezz beszélgetést, közeledj hozzá haverként, hogy kiderüljön, mennyire is tetszetek egymásnak! Amennyiben lehetőséged van rá, talán segíthetne, ha találnál egy közös ismerőst, akin keresztül elkezdhetnél közeledni hozzá!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor