Orvosi vizsgálatra mehet egy fiú tangában?

2012.10.26.
Tisztelt Doktornő!
Az lenne a kérdésem, hogy illik e fiúknak tangában menni bármilyen orvosi vizsgálatra? (normál hétköznapi férfi tangáról van szó)
Ezt azért kérdezem, mert évek óta kizárólag tangát hordok, így a régebbi másfajta alsóimat már kinőttem, így tangán kívül másfajta alsóm nincs is amiben mehetnék, és a vizsgálaton pedig le kell majd tolni a nadrágot. Konkrétan bőrgyógyászati vizsgálat lesz a combomon. Most csak a vizsgálat kedvéért vásároljak egy hagyományos fecske alsót, vagy fiúknál is elfogadott már a tanga? Mármint orvosnál értem, mert amúgy a csajoknak eddig bejött. :) Egyébként nem szégyellem, és vállalom hogy tangát hordok, csak az orvost sem akarom kényelmetlen helyzetbe hozni, vagy nem akarom, hogy esetleg megbotránkozást váltsak ki belőle. Ne azt gondolja, hogy magamutogató vagyok. Vagy az orvosok haladnak annyira a korral, hogy ez nekik természetes dolog?
Tudom, az orvos alapvetően nem a ruházatot nézi, meg lát annyi féle mosdatlan, igénytelen embert is, de mégis mit gondolhat erről? Én amúgy maximálisan igényes vagyok magamra, tisztálkodok rendesen, csak éppen tangát hordok. Ön mit gondolna ilyen helyzetben? Mehetek tangában?
Válaszát előre is köszönöm.

Szakértőnk válasza a Orvosi vizsgálatra mehet egy fiú tangában? kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt gondolom, az orvosok rengeteg féle emberrel találkoznak a munkájuk során és igazad van abban, hogy valószínűleg tényleg nem az fogja lekötni a bőrgyógyászod figyelmét, hogy tanga van-e rajtad. Szerintem ne csinálj ebből te se problémát magadnak! Ha természetesen érzed magad a tangádban, akkor teljesen rendben van, hogy azt hordasz, még akkor is, amikor orvoshoz mész. Gondolj csak bele, az orvosok is sokfélék, biztosan lehetne találni az közöttük is olyat, akinek furcsa lehetne egy-egy beteg külseje, ha azzal foglalkozna, de orvosként kell elsősorban jelen lennie a helyzetben és a munkája során megtanulja félretenni a személyes gondolatait, hogy a prolémára tudjon koncentrálni. Gondolom, egyébként sem a személyes véleményére leszel kíváncsi, nem az a célod, hogy kitaláld, miben látna szívesen és megfelelj az elvárásainak, hanem mint orvossal szeretnél vele találkozni és a segítségét kérni.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor