Jónapot meleg vagyok?

2012.09.26.
Jónapot meleg vagyok ma maszturbáltam és ánuszomba dugtam egy virslit jo volt ! de mikor végeztem eszembe jutott hopp én meleg vagyok? :'( és nagyon elkeseredtem de már van barátnőm, 8 hónapja meg nézegettem meleg pornót de nem izgat fel meg semmi de akkor mért néztem ma? :( mintha valaki mondta volna az agyamban nézd már :( barátnőmmel rengeteget veszekszünk 1 héten 5 ször és sirógörcseim vannak remegéseim öngyilkos akartam lenni de mégsem de ha meleg vagyok én öngyilkos leszek :( :( nem birnám ki azt már :'( mit csináljak? KÉRLEK SEGITSEN amugy 17 éves vagyok

Szakértőnk válasza a Jónapot meleg vagyok? kérdésre

Kedves Levélíró!

Az alapján, amit írsz, számomra inkább úgy tűnik, mintha kicsit összezavarodtál volna, mindenféle zavaros érzések gyűltek volna össze benned önmagaddal, a férfiasságoddal és a barátnőddel kapcsolatban. Azt javaslom, mielőtt elkezdenél amiatt aggódni, hogy meleg vagy-e, próbáld tisztázni a barátnőddel kapcsolatos érzéseidet. Eléggé intenzívnek és nehezen kontrollálhatónak tűnnek, így könnyen okozhatnak akkora felfordulást a lelki állapotodban, hogy összezavarodj azzal kapcsolatban is, hogy tulajdonképpen melyik nemhez is vonzódsz vagy hogy hogyan éled meg a férfiszerepet. Fiatal is vagy, alakulóban van még a személyiséged, így elképzelhető átmeneti bizonytalanság egy-egy komolyabb lelki trauma hatására. Ne címkézd fel magad elhamarkodottan melegnek, miközben ilyen intenzív érzéseket kelt benned egy lánnyal való kapcsolat! Biztos vagyok benne, hogy az öngyilkosságnál lehet találni konstruktívabb megoldást is, olyat, amely lehetővé teszi, hogy jobban alakuljanak a dolgaid a jövőben! Kezdj el őszintén, mélyebben beszélgetni a barátnőddel a sok veszekedés helyett és igyekezzetek tisztázni, hogy mi csúszott félre köztetek és mitől éreznétek jobban magatokat a kapcsolatotokban.

Amennyiben úgy érzed, egyedül nem bírsz ezzel a helyzettel, fordulj bátran személyesen is pszichológushoz, hogy segítsen kicsit rendet rakni az összezavarodott érzéseid és gondolataid között.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor