anya....

2012.09.18.
jónapot!
én egy 15 éves lány vagyok, aki szerelmes és anyám nem tudja elfogadni. nem engedi hogy találkozzak szerelmemmel, nem érti meg h szeretem őt már 2 éve. mindig csak kiabál rám ez miatt, és agressziv velem. nem merek semmit sem megbeszélni vele mert nem ért meg. (szüleim elváltak).
mért nem érti meg hogy én szeretnék már egy kapcsolatot? mindig azt mondja h a tojáshéj a hátamon van, és hogy én azt sem tudom mi az a fiu.
lehet hogy nem tudom de azt tudom h szeretem. kérem segitsen nekem! kérem segitsen,hogy hogyan tudnám neki elmagyarázni. anyámnak a testvérje is beszélt már anyával de nem ér semmit. KÉREM!!!
és nagyon szépen köszönöm előre is!!!! örökké hálás leszek önnek!
üdv: Patti ♥♥♥

Szakértőnk válasza a anya.... kérdésre

Kedves Patti!

Szerintem ne add fel, próbáld eljuttatni anyukádhoz az információt, hogy fontos számodra a szerelmed! Mondd el neki újra, írd le neki levélben, ha nem hallgat meg, mutasd be neki a fiút és kérd meg, hogy segítsen neked ebben a helyzetben, segítsen abban, hogy boldog lehess. Kérd meg, hogy legalább adjon egy esélyt a fiúnak, ismerje meg őt és nézze meg a saját szemével, hogy milyen jól érzitek magatokat együtt. Mesélj neki a róla, mesélj neki arról, hogy milyen érzéseket kelt benned, milyen amikor együtt vagytok. Azzal, hogy fiatal vagy még egy kapcsolathoz, a lehetőségét is elutasítja annak, hogy boldog lehess egy fiúval, de ha sikerül vele megértetned, hogy ez már megtörtént, érzelmileg már benne vagytok mindketten a kapcsolatban és fontosak vagytok egymásnak, akkor ő is kénytelen lesz elfogadni, hogy nem lehet semmisnek nyilvánítani egy már kialakult helyzetet, hanem abból kell valami olyat kihozni, ami mindannyiótoknak elfogadható.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor